16/17 H:10 | Galatasaray 1-2 Başakşehir | M.S | 4 Kasım

Sabri yerine Linnes'e şöyle bir 3-4 maç sabredelim anasını satıyım bu kadar gerizekalı oynanmaz..

Yasin değil Jouse'yi kadro dışı bırakırım ayar oluyorum bu gevşek herife..

Ahanda diyorum. Fener bizi rahat yener. (...) nokta.

051856a7028be01edb546ca77b31b5e1.jpg

Son düzenleme:
Çok merak ediyorum ne çalışıyolar bizimkiler antremanlarda?
Ne bir taktik var nede bir oyun planı.
Hadi onu geçtim hiç mi yan top çalışması yapmıyorlar?
Hoca falan değil rikering. Birkaç maç gazla gitti ama şimdi patladı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Herşey bitti demek için erken ama bu üstümüzdeki ölü toprağını atmamız lazım mutlaka.

Hafta sonumuzun içine ettin be yine Galatasarayım.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Riekerink: "Trabzonspor maçında da aynıydı. Maçı domine eden taraf bizdik ama kaybettik."

Rezalet bir açıklama. Boş top çevirmek maçı domine etmek mi oluyor?

Taraftara da yazıklar olsun 20.000'e mi oynar Galatasaray hiç sinek vızıltısı gibi..
Takım ligin liderinle derbi niteliğinde maç oynuyor kimse yok tribünde gücü olupta nasıl 20 milyonluk İstanbul'dan 40.000 çıkmaz abi..

Sabri yerine Linnes'e şöyle bir 3-4 maç sabredelim anasını satıyım bu kadar gerizekalı oynanmaz..

Yasin değil Jouse'yi kadro dışı bırakırım ayar oluyorum bu gevşek herife..
Sabri'den korkar Riekerink oynatmaya cesaret bile edemez

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Asla ve asla Gs ile ismi yanyana yazılmayacak oyuncular var takımda.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kazandığımız maçlardaki performansımız da ortada. Sezon başından beri rahat maç izleyemedik. Akhisar maçı ve BJK maçının ilk yarısı iyi oynadık o kadar.

Son oyuncu degisikligi sirasinda 4.hakemin serefsizligini sadece ben mi gordum cildiracam yahu

dursun rivayı da sattırdı rahatladı. artık her branşta hezimet yaşıyoruz her hafta ünal aysal dönemimde her branşta başarıya koşan takımlar yine polat dönemindeki her branşta rezil olmaya doğru gidiyor yavaş yavaş. koskoca galatasarayın başkanına bak futbol t.direktörüne bak rezillik

Bruma bişeyler yapıcak
Sneijder kıpırdanıcak
Podolski ölümüne şut çekicek bişey olucak.

Bu ligde şu an bu pozizyona gelmemiz kesinlikle bjk derbisi ve gençler deplasmanından sonra böyle oldu. Ben anladım ki biz ilk 3 ü hak etmiyoruz. Öyle bi oyun oynamıyoruz, takım oyunu oynayan 2 takım var onlarda ilk 2 de zaten.

Fener'de bireysel ama işin komik yanı adamların savunması iyi bizde oda yok. 2 haftaya fener önümüze geçip biz 8.liklerde gezinirsek kimse şaşırmasın ve büyük tepki vermesin. Şimdiden hazırlıklar yapılmalı iyi takım kurmalıyız gelecek sezona.

T@patalk ������������������������
Yav tamam beşiktaş da fener de bişey oynamıyorlar ahım şahım ama beşiktaş geri düşünce en azından zorluyor rakibini tek kaleye çeviriyor pozisyonlara giriyor.Gençlerbirliği az şanslı olmasa 1-0 dan 1-3 1-4 falan biterdi beşiktaşa karşı.Biz gençlerbirliğine 1-0 geri düşsek o maçın dönme sanşı olur muydu?Biz trabzondan 15 de gol yiyoruz adam akıllı bir pozisyona giremeden maçı bitiriyoruz.En tehlikeli pozisyonumuz son saniyede röveşata.Adana maçını izliyoruz dakika 70 olmuş bütün takım bitsede gitsek havasında oyun oynuyor.Sen hem beşiktaş hem başakşehir maçlarında öne geçip sadece 1 puan alıyosan şampiyon olacağım diye de konuşamazsın.Ben ikinci 6 maçlık bölümde 5-7 puan arası kaybederiz diyodum ama şimdiden 6 kaybettik ve dahası da gelir kalan 2 maçta

1.sırada gitmesi gerekenler; Semih, Sabri, Selçuk, Balta ve hatta Sneijder(4,5 milyon yuro yıllık ücreti Visca'ya ver, her maç 1-2 gol/asist yapıp üstüne bir de kulüpte camları bile siler) Kalanların da çoğu leş ama hepsini birden göndermek hayal.

Td degisikligi lazim acil. Milli ara araya girmisken hemen degerlendirilmeli

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt