Sinan Bilgin
Cezalı
- 30 Aralık 2010
- 25.370
- 5.061
- 578
Helal anadolu efes, 2 uzatma ve 91-83
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beğenmediğimiz A.Avcı üç büyüklerin artıklarıyla sonuç odaklı taş gibi futbol oynuyor. Gerçi seneye başımıza geçse o da bi Hamza kesilir. Bize gelenin beyni kitleniyor.
sende haklisin ama muslerada bu hareketi yapmamasi lazim gol olmazdi yani.
Kendisinin milyonları savurup aldırdığı ve böbürlene böbürlene övdüğü Serdarı oynatmadığı için böyledir Nazif.Nazifoglu rikerinki atti ortaya bence kafada bitirmis
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
gelmez o pezo. şampiyonluğa gidiyorum başakşehiri yarıyolda bırakmam falan filan sıkar bişeylerAbdullah avcı derhal göreve getirilmelidir.
orası öyle de bu kadro başakşehirin kadrosundan daha mı kalitesiz bana sorarsan bjk nin kadrosundan bile kötü bi kadromuz yok. futbolcu kalitesinin yukarıya çekilmesi lazım ama bizim sorunumuz nerde işe yaramaz t.direktör varsa takımın başına getirmek. t.direktör tercihlerimiz felaket ötesi. denizli,jor,hamza,prandelli hepsi istisnasız kötü t.direktörlerdi bi tek hamza zamanlama açısından kısa vadede biraz doğru bi tercihti yerli olduğu için.Geçen sene rezil top oynayan kadroya iki transferle makyaj yapılınca her şey unutuldu. Bu kadro kötü Türkiye için bile kötü mental olarak bitmiş oyuncular.
Açık konuşayım ben olsam ben de gelmem.gelmez o pezo. şampiyonluğa gidiyorum başakşehiri yarıyolda bırakmam falan filan sıkar bişeyler
topsuz alanda kosmiyanlar SK olarak degistirin takimin ismini.
...Ne oldu takımı begenmedin mi? Dun ben yorum yapınca bana "kuş" diyen sen değil miydin???
Sana çok ağır konusurdum , konuşmadım.. Şimdi de konuşmayacagım.
Zaten çok sinirliyim.. Yürü git..
gitsinler bi alman getirsinler dikine dikine oynatsın şu takımı pasif futbol anlayışından bıktım. galatasarayın ruhunda hücum futbolu var hücumcu bi t.direktör her şeyi çözer, yana geriye pas vermekle top oynattığını sananlarla olmaz bu işAçık konuşayım ben olsam ben de gelmem.
raporladimModlar cezaya razıyım..
Gel lan özele..Gel konusalım..