16/17 H:10 | Galatasaray 1-2 Başakşehir | M.S | 4 Kasım

hala sabri hala sabri ulan adam en azindan 20 tane orta yapti bitanesi tutmuyor, birde gol pozisyondan tamam boyu kisa ma batdali vucuduyla engeliymiyor.
yinede banko oynuyor biktim artik sundan linnesin günahi neydi !!!!!!!!!!!!!

orası öyle de bu kadro başakşehirin kadrosundan daha mı kalitesiz bana sorarsan bjk nin kadrosundan bile kötü bi kadromuz yok. futbolcu kalitesinin yukarıya çekilmesi lazım ama bizim sorunumuz nerde işe yaramaz t.direktör varsa takımın başına getirmek. t.direktör tercihlerimiz felaket ötesi. denizli,jor,hamza,prandelli hepsi istisnasız kötü t.direktörlerdi bi tek hamza zamanlama açısından kısa vadede biraz doğru bi tercihti yerli olduğu için.

Yalnız Adnan sadece geçen senenin olayı değil bu kadro üç senedir beni değiştirin diye bağrıyor. Özellikle büyük kulüplerde mental olarak bitmiş oyuncuyu tekrar hedefe kitleyemezsin. İşte hocayıda hamlesiz yapan bu oyuncular korkuyor hocalar takımdan kesmeye çünkü keserse oyuncuların altını oyacağını iyi biliyorlar.

suan en iyi cikabilek takim bu:

-----------------muslera--------------
linnes----serdar-----semih----carole
-----------tolga------de jong---------
-----------------josue-----------------
sinan----------podolski--------bruma

kupa macinda az cok böyle oynadik tamam orda dersime karsi oynadik ama yinede futbol oynayabilcegini gösterdi takim.
ama sneijderi kesmeye gücü yetmez, onun sayesind td oldu burda ondan ilaki oynar.
serdari daha hic göremedik dersim macindan haric iddaa ediyorum suan icin en iyi stoperimiz.
birde linnes adami bukdar cabuk harcamasi, sabri her hafta bok yine oynuyor en az onun kadar hata yapti yine oyunuyor.
su kadroyu kuramiyorsa isi biraksin riekerink. zaten sneijder selcuk eren gibi agir oyuncular oynayinca otomatik 9 kisi oynuyoruz.
artik biraz risik almali td.

erene 4 milyon verenlere ne demeli.
belki arada iyi goller atiyor ama GSin birinci forveti olama potansyieli varmi ?
bikere cok agir ve statik oynuyor.
zaten takimin oyunu orta yapmaya kurulmus bir sistem degil, dogru dürüst orta gelmiyor.
ozaman daha cok hareketli cicarito tipinde bir forvet almaliydilar.

Can kardes yapma allah askina, bugün inan ki senle ben düello halinde macin hakemligini yapsak, yine yenilirdik. Takim inanmamis bi kere. Asiri kötü oynuyoruz yahu, bu yeni bisey de degil. Bu sezon tüm maclar da lesh oynadik asiri lesh. Sen sahanda son iki macta nal toplayip her geleni iceri alip ona buna boncuk dagitir gibi 3'er 3'er puanlari verirsen, afedersin ama senin sampiyonluga oynamak gibi hedefin olamaz. Sampiyon olmayi da gectim, bu takim o iddiayi bile sürdüremez, klasik kayip sezonlarimizdan biri. Ayni gecen sene gibi.

Biktim artik bu istikrarsizliktan, 1 ileri 3 geri, 1 ileri 3 geri. Adam gibi bi yapilanmaya gidelim. Sanirsin taninmamis oyuncu alirsak, küme düsecez. Lan alti üstü züper lig iste, biraz eli ayagi düzgün takim (örn. Basaksehir, barindirdigi mallara ragmen) kafaya oynuyor.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Ben zaten iyi oynadik demiyorum ki ama hakem de berbat ötesiydi. Hele hele Emre denen o serefsize karsi olan tutumu fiyasko.

Resmen götü yemedigi icin sariyi veremedi ilk yarida agzindan sular aka aka kendisine bagirirken.

Yalnız Adnan sadece geçen senenin olayı değil bu kadro üç senedir beni değiştirin diye bağrıyor. Özellikle büyük kulüplerde mental olarak bitmiş oyuncuyu tekrar hedefe kitleyemezsin. İşte hocayıda hamlesiz yapan bu oyuncular korkuyor hocalar takımdan kesmeye çünkü keserse oyuncuların altını oyacağını iyi biliyorlar.
takımın gediklisi sabri semih yasin selçuk gibileri kenara almak hep problem oluyor bu işe yaramaz adamları zamanında göndermesi gereken takımda sürekli bi yenilenmeyi sağlaması gerekenler yöneticilerdir ama bizde öyle bi futbol aklı yok ne yazıkk, bekliyoruzki bi t.direktör gelsin de temizlesin bunları daha çok bekleriz kimse koltuğunu riske atacak öyle bi topa girmez kolay kolay bunu yapması gerekenler yönetimlerdir. bizim takımda da sürekli bi çürük malzeme yığılması oluyor kadrodaki tazeliği sağlayamıyoruz diğer avrupa kulüpleri gibi. hoca konusuna gelirsek iyi bi hoca bazen çürümüş malzemeden de faydalanmayı başarabilir ondan verim sağlayabilir benim jorda eksik gördüğüm nokta bu bruma hariç(o da ispanyada level atladı) hiç bi oyuncu bu sene üzerine koyamadı tam tersi geriye gitti hepsi bunda denizlinin de payı var. tabi dediğin şeyler doğru bu takım 3 yıldır yanlış hoca seçimleriyle onların yaptırdıkları yanlış transferlerle çöplüğe döndü günden güne.

valla ne yalan söyliyeyim terimi yaptıkları yüzünden insan olarak hiç sevmiyorum hazetmiyorm artık ama birde gerçek var bizi herzaman zordan cıkaran herzaman kendisi olmustur

zordan cıkarıp sonra yine maddi manevi geçirip gitmiştir o ayrı konu ama terim winner bir adam avrupada borusu ötmyor ama bizim lige en uygun tipte hoca maalesef

Allah belanızı versin her hafta yenilin!!!

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

valla ne yalan söyliyeyim terimi yaptıkları yüzünden insan olarak hiç sevmiyorum hazetmiyorm artık ama birde gerçek var bizi herzaman zordan cıkaran herzaman kendisi olmustur

zordan cıkarıp sonra yine maddi manevi geçirip gitmiştir o ayrı konu ama terim winner bir adam avrupada borusu ötmyor ama bizim lige en uygun tipte hoca maalesef

terimin winner olusunun tek tek tek bir sebebi var . klup kulturune sirayet etmis o oyuncuya dayali duzene teslim olmamasi .. tek sebep bu

terim ve surekasi , fahrisi , sukru hanedari , yonetici ali durust u ... bu adamlar oldugu zaman hic bir oyuncu bildigi gibi at kosturamiyor .

al adam milli takimda da basarili basarisiz ayri , ama pabuc birakmiyor kimseye ..

Savunmaya laf ediyoruz eywallah da hücumda da berbatız. Bruma olmasa pozisyonumuz yok. Üretkenliğimiz hiç yok.

Bu kadar mı isteksiz olunur? Hayret yawww resmen bitsede gitsek modundalar her maç.
O modda olanlaro tutmayalım direk gidebilirler. Kalanlara bakarız sonra.
Serdar kadroda ve neden oynamaz bu takımda? Semih hayatında bu kadar bir forvet karşısında ezilmemiştir eminim.
Yazıklar olsun hepsine.
Sneijder de maçtan sonra çıkmış ona buna sallıyor. Kendisi ne yapıyor acaba 11 aydır golü yok...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Orta saha o kadar kötüki diyecek kelime yok.De jong tek başına direnmeye çalıştı nerdeyse.8 kişi flan oynadık maçta.Sneijder,Selçuk,Sabri,Eren bitik.Jor un bileti en kısa sürede kesilmeli.Skarım onun total futboluna.Son yılların en ruhsuz takımı bu takımdır heralde.2 1 mağlubuz hala orta sahada top dolaştırıyorlar.Bu sene de uçtu artık.Ölmüş fener bile haftaya önümüze geçecek.

Kadroya her sene oldugu gibi sadece yama yaparsan böyle olur er ya da gec.

2013 den beri kadronun temellerinin degimesi gerektigini söylüyor cogu kisi, bunlari bir taraftar olarak görüyoruz yöneticiler ama göremiyor.

Hala Sabri, Selcuk, Semih, Chedjou gibi adamlarin ilk 11 oynadigi bir Galatasarayi görüyoruz, yazik günah ya biz kendi kendimizi yiyip duralim ama degisen hic birsey yok. Bu kadroyla bu kadar abi, sahada olan adamlarin cogu yetersiz. Takimda herkes Bruma'nin ayagina bakiyor. Utanin yahu utanin biraz.

@ Fatih Bakan denen hadsiz

İkinci golden önce ki pozisyonu tekrar izledim

Maçın heycanı ile aklımda geri pas kalmış ve maç sonrası sinir ile senin gibi bir hadsize musleraya it dediğin için sert çıktım belki o sinirle biraz haddimi aştım

Ancak senin özelden yazdığın gibi ne ağar küfür ettim nede tehdit ettim

Musleraya yazdığın uslup ile sana cevap verdim

Sen musleraya çalıma gittiği için topu eline almadığı için it dedin. Adam o hızla kaleden çıkmış rakip oyuncu çok yakın eline almaya kalksa ceza sahası dışına çıkacak. Tek hatası var vurup taça göndermemek ama her futbolcu gibi muslerada hata yapacak. Sen kalkıp kaç maç kurtarmış adama it diyemezsin hadsiz

Gelelim şimdi hakaretlerine ve tehdidine

Ben çok kuvvetli bir adam değilim herhangi bir dövüş sanatı da bilmem

Fiziki konuların dışında vicdan sahibi bir insanım ve yaratılana yaradandan ötürü zarar vermeyi günah olarak görürüm

Ama kimsenin tehdidinden de korkmam.. Ben anama babama saygı duyarım bir tek allahtan korkarım

Senin yazdığın gibi onun bunun çocuğuda değilim. Annemin adı kıymet babamın adı selahattin ve onlardan allah razı olsun bana çok güzel analık babalık yaptılar hala daha yapıyorlar. O yüzden senin gibi bir hadsize bir daha onları küfürlü bir cümle içinde ağıza aldırmam

Bu mesajıma yine küfür ve tehdit ile cevap verirsen o zaman ben burda sana yazmayı bırakırım. Bilgisayar uzmanıyım mesajın nerden yazıldığını bulmak benim için çok zahmetli bişey değil. Bulur gereken mercilere şikayet ederim bayağa uğraşırsın hemde hiç kaba kuvvet kullanmadan kafam bile yorulmaz yüzünü dahi görmeme gerek kalmadan

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt