16/17 H:10 | Galatasaray 1-2 Başakşehir | M.S | 4 Kasım

Beşiktaş yarın içeride trabzonspor ile ve haftaya adanaspor ile deplasmanda oynuyor.6 puan alması yüksek ihtimal.
Başakşehir içeride rize ile oynuyor haftaya...Onların da 3 puan alması yüksek ihtimal.
Biz de haftaya fenerbahçe deplasmanına gidiyoruz.Maalesef şu anki psikolojilere baktığımızda fenerbahçe favori durumda...

Şu yukarıdaki çok olası sonuç gerçek olursa sadece 1 hafta sonra

başakşehirin 9
beşiktaşın 7
fenerbahçenin 1 puan gerisine düşüyoruz.

3 hafta önce başakşehir ve beşiktaşla aynı puanda ve fenerbahçenin 8 puan önündeydik..Evet sadece 3 hafta önce...

Anlam veremiyorum , neden ozel mesajla baslatilan bir tartismayi buraya tasiyorsunuz , sanirim o kisi zaten cezasini aldi . Almasi da gerekirdi , simdi bunu buraya tasimanin geregi var mi ?

Kime ne faydasi var ?

Evet @ Fatih Bakan özelden bir mesaj daha atmışsın anamdan babamdan sonra karımada küfür etmişsin

Ben uyarımı yaptım bundan sonra sana huzur yok bunu bilesin

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Anlam veremiyorum , neden ozel mesajla baslatilan bir tartismayi buraya tasiyorsunuz , sanirim o kisi zaten cezasini aldi . Almasi da gerekirdi , simdi bunu buraya tasimanin geregi var mi ?

Kime ne faydasi var ?

Burda ki herkes içimizde ki bazı insanların futbol yüzünden ne kadar ileri gittiğini görmesi için

Böyle hadsizlere toplu halde tepki vermek bireysel olarak verilen tepkinin yanında daha etkili oluyor

Yoksa özelden istedikleri herşeyi yapabileceklerini düşünmeye devam ediyorlar herkesde onları adam sanıyor

Ve zaten merak etme daha fazla uztamıycam ben sadece onu ifşa etmek istedim

O zaten uyarımın üstüne bir mesaj daha atarak bu sefer karıma küfrederek kendi ipini çekti

Son düzenleme:
Bizim ayarımızı bozan maç kesinlikle trabzonspor maçı oldu.Gençlerbirliği gibi sert bir deplasmandan 3 puanı almış ve ivmeyi arkamıza alıp giderken öyle şok bir mağlubiyet oldu ki...

Tamam da sen de tehdidi elestirirken tehdit dolu mesaj atiyorsun , biz burada o kisinin attigini soyledigin mesajlarini gormuyoruz . Bu yuzden sadece sen yazmis gibi duruyorsun su an, gerisi senin iddian olarak kaliyor buradaki insanlar nezninde ..

O kisi ettigi kufrun cezasini aldi yonetimden , hatta su sekilde de etkili oldu , arkasindan bir baskasi da baska bir oyuncuya mal dedi , sonra hemen degistirdi mesajini . Zaten dogrusu da bu ,ceza digerlerine de emsal ve yol gostericidir

Ama sen simdi ozel mesajdan yuruttugunuz bir tartismayi mac konusuna tasiyorsun , git savciliga ver aranizda cozun , yanlis mi dusunuyorum ?

Futbol uzerinden hepimiz alinti yapip tartisiyoruz konuda ama siz meseleyi sahsi kufurlesmeye vardirdiysaniz bu forumu ilgilendirmez kanisindayim

Bizim ayarımızı bozan maç kesinlikle trabzonspor maçı oldu.Gençlerbirliği gibi sert bir deplasmandan 3 puanı almış ve ivmeyi arkamıza alıp giderken öyle şok bir mağlubiyet oldu ki...

Katiliyorum, oradaki 3 puan ile bugunku mac kaybedilse bile bir kredi olurdu , su an fenerbahceyi deplasmanda yenmek haric hic bir skor bizi yarista tutmaz , cunku fenerle aramizda 1 puan olur ama basaksehir ve bjk nin maclari o oranda zor degil

Tamam da sen de tehdidi elestirirken tehdit dolu mesaj atiyorsun , biz burada o kisinin attigini soyledigin mesajlarini gormuyoruz . Bu yuzden sadece sen yazmis gibi duruyorsun su an, gerisi senin iddian olarak kaliyor buradaki insanlar nezninde ..

O kisi ettigi kufrun cezasini aldi yonetimden , hatta su sekilde de etkili oldu , arkasindan bir baskasi da baska bir oyuncuya mal dedi , sonra hemen degistirdi mesajini . Zaten dogrusu da bu ,ceza digerlerine de emsal ve yol gostericidir

Ama sen simdi ozel mesajdan yuruttugunuz bir tartismayi mac konusuna tasiyorsun , git savciliga ver aranizda cozun , yanlis mi dusunuyorum ?

Futbol uzerinden hepimiz alinti yapip tartisiyoruz konuda ama siz meseleyi sahsi kufurlesmeye vardirdiysaniz bu forumu ilgilendirmez kanisindayim

Benim niyetim ifşa etmekti ve ettiğimi düşünüyorum

Merak etme niyetim hiç bir şekilde tehdit değil çünkü gerekeni yapmaya başladım bile

Sen ifsa degil iddia ediyorsun , ifsa karsi tarafin yaptigini soylemek degil kanitlamak ile olur , onu kanitlayacagin mercii de once forum yonetimi sonra da dilersen hukuki yollar

Biz su an soyledigin uyenin sana bir kufrunu gormuyoruz , iddiani goruyoruz yalnizca, bizi de ilgilendirmez , forum yonetimi ile gorusmelisin

Benim ilgimi çekti açıkçası ama İstediğini de yaza bilir burda.Bel altı hakaret dolu mesajlar yazmadığı müddetçe.

Sen ifsa degil iddia ediyorsun , ifsa karsi tarafin yaptigini soylemek degil kanitlamak ile olur , onu kanitlayacagin mercii de once forum yonetimi sonra da dilersen hukuki yollar

Biz su an soyledigin uyenin sana bir kufrunu gormuyoruz , iddiani goruyoruz yalnizca, bizi de ilgilendirmez , forum yonetimi ile gorusmelisin

Sinan Bey dediğim gibi ben gerekenleri yapmaya başladım bile merak etmeyin

Burda yazmamın sebebi atışma burda başladı bende burda ifşa etmek istedim aramızda nasıl insanlar olduğuna dikkat çekmek için

Belki burda ki bir çok kişi bu hadsize ona göre pozisyon alır mesajlarını engellemek ister vs.

Evet iddia ediyorum kanıtlarını Forum kuralları sebebi bile buraya koyamam.

Adminler şikayetim üzerine gerekeni yapar ve isterlerse onlarda iddialarımı doğrularlar ve ifşa ederler

Sizin fikriniz buraya taşımak yanlış saygı duyarım ama benim fikrim ifşa etmek yapılması gerekenlerden biri.

Doğru veya yanlış niyetim ifşa etmekti bu yolu seçtim ve bunun yanında zaten gereken diğer işlemleri de yapıyorum

Son düzenleme:
Selcuk'a medyada bir tane bile elestiri yok lan?!

Ama Avrupada mac oynarken yabanci spiker 40. Dk basliyorlar Inan yeterli yaratici degil , temposuz diye

Sonra Tr'de futbol gelismiyor...

Nah gelisir kotuyu korursan nahhhhhhhhhhhhh gelisir

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kenan sanirim sen beni yanlis anladin , ben sana yalancisin mi dedim ? Ama simdi muhattabin olan fatih de gelir "kenan bana ana avrat dumduz gitti" de diyebilir , biz siz ikinizin bildiginiz bir konuda senin (ya da onun) yazdiklarini mutlak dogru olarak alip ifsa kabul edemeyiz ki

arti ,evet senin onlari buraya tasiman ve bize gostermen de yersiz olur zira biz juri ya da karar mercii de degiliz

bu mevzuyu en bastan bizim icerikleri goremeyecegimizi dusunup buraya tasimaman gerekirdi dusuncesindeyim . bunu soyledim yalnizca ,saldirmana gerek yok

2010-2011 sezonunda tarihinin en rezil sezonunu yaşayan gs takımının savunma hattı

sabri servet neill hakan balta

2011-2012 sezonu gs savunma hattı

eboue semih ujfalusi hakan balta

Görüldüğü üzere bir büyük takımın yapması gereken yapılıyor ve takımın neredeyse tamamı değişiyor rezil geçen bir sezondan sonra.Savunma hattında sabri yerine ondan 5 kat iyi eboue oynuyor.Servet gibi yetersiz stoperin yerine o dönemin en potansiyelli savunma oyuncusu semih kaya monte ediliyor.Ujfalusi gibi taş gibi bir stoper alınıyor.Yani savunma hattının kaleciyi de sayarsak yüzde sekseni değişiyor...

2015-2016 sezonu

sabri denayer hakan balta carole

2016-2007 sezonu

sabri chedjou hakan balta carole

Geçen sene duman olmuşsun yapman gereken 2011-2012 sezonunda olduğu gibi takımın neredeyse yüzde seksenini değiştirmek ama bunu yapmıyorsun.Üstüne takımın en kötü bölgesi olan defansı güçlendirmiyor üstüne denayeri alamayıp yerine ondan kötü olan chedjouyu monte ediyorsun...

Değiştirmediğin sağ bek sabri vasat Türk milli takımda 4.sağ bek alternatifi bile değil akla bile gelmiyor.Hakan balta vasat bir oyuncu üstüne stoper gerçek mevkii değil...Bu nasıl bir akıl tutulmasıdır...

Rezil ve isteksiz oynadik . Daha duzgun oynayip kaybetseydik haftaya deplasmanda umudum olmazdi fakat bugun utanc verici oynamanin gaziyla haftaya surpriz bir galibiyet cikaracagiz .

Kenan sanirim sen beni yanlis anladin , ben sana yalancisin mi dedim ? Ama simdi muhattabin olan fatih de gelir "kenan bana ana avrat dumduz gitti" de diyebilir , biz siz ikinizin bildiginiz bir konuda senin (ya da onun) yazdiklarini mutlak dogru olarak alip ifsa kabul edemeyiz ki

arti ,evet senin onlari buraya tasiman ve bize gostermen de yersiz olur zira biz juri ya da karar mercii de degiliz

bu mevzuyu en bastan bizim icerikleri goremeyecegimizi dusunup buraya tasimaman gerekirdi dusuncesindeyim . bunu soyledim yalnizca ,saldirmana gerek yok

Saldırgan bir tavır sergiledimse özür dilerim

Hayır öylede algılamadım çünkü yalan söylemediğimi biliyorum

Evet ilk özel mesajına bende cevap verdim güzel bir cevap değildi ama ne anasını karıştırdım ne karısını nede tehdit ettim onun şahsına havladım

Dediğim gibi tabi ki benimkisi siz üçüncü kişiler için sadece iddia ve ifşa niyetimi isterlerse Adminler burda teyit ederler etmezlersede canları sağolsun çünkü benim vicdanım rahat

Bence ikimizde yeteri kadar ifşa veya değil konusunda fikirlerimizi beyan ettik

Devam ettirsek de bişey değişmeyecek o yüzden bence daha fazla rahatsızlık vermeyelim

Son düzenleme:
var mı realist yorum yapabilecek bizim durumumuzu ve tabi rakiplerin ligin durumunu?

Bizim bu saatten sonra 2 cikis yolumuz var. Kaybolan sinerjiyi kazanabilmemiz icin gercekten iki yol var.

1) Ya feneri kadikoyde yeneceksin.
2) Ya da Riekerink tesekkur edeceksin altyapiya yollayacaksin. Yerine ise futbolcularin anasindan emdigi sutu burnundan getirecek bir hoca getireceksin. Bu Fatih Terim olur yada baska biri bilmem. Eli sopali biri lazim. 1-2 mac kazanilirsa sinerji yine yakalanir.

Diger takimlara gelirsek;

Fenerbahce bu haftayi kayipsiz gecip haftaya bizi yenerse ciddi bir sinerji yakalamis olur ve sampiyonluk icin iddaali hale gelir.

Besiktas ligin favorisi iyi oynamasalar dahi dogru oynamaya calisan sistemi olan bir takim. Buyuk bir hata yapmazlarsa sampiyon olurlar.

Basaksehir 2-3 mac daha boyle giderler 1-2 kayipta dagilirlar. Ben iyi gormedim basaksehiri.

Selcuk'a medyada bir tane bile elestiri yok lan?!

Ama Avrupada mac oynarken yabanci spiker 40. Dk basliyorlar Inan yeterli yaratici degil , temposuz diye

Sonra Tr'de futbol gelismiyor...

Nah gelisir kotuyu korursan nahhhhhhhhhhhhh gelisir

Sent from my iPhone using Tapatalk

Volkan profil resmini ne zaman degistireceksin. Riekerinkin kralligi dagilmak uzere

yillar önce bizde yetersiz ve istenmeyen yalcin golü atip rakibe galibiyeti getiriyor.
bizde hala eskilerden bekte bile yetersiz olan hakan balta banko stoper oynuyor.
isin özeti bu, yalcin bile bugünkü stoperlerden cok iyi bir stoper.
bu ülkenin en büyük kulübü su hakan balta ve sabrilerle oynamaya mahkumu ?
bazi kisileri bu takimdan silmeden birsey degismez !

Geri
Üst Alt