16/17 H:10 | Galatasaray 1-2 Başakşehir | M.S | 4 Kasım

Beğenmediğimiz A.Avcı üç büyüklerin artıklarıyla sonuç odaklı taş gibi futbol oynuyor. Gerçi seneye başımıza geçse o da bi Hamza kesilir. Bize gelenin beyni kitleniyor.

A.Avcı zamanında bizim takım formasını giymiş 5 oyuncu (Batdal, Ugur, Ferhat, Yalçın ve Emre B) ile oynadı ve bizi hakkıyla yendi. Begendiğim bir TD, keske gelse.. Ama bu durumda gelmez. Sanıyorum Riekerink devreyi zor gorecek. Acilen birini bulmamız lazım.

Nazifoglu rikerinki atti ortaya bence kafada bitirmis

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abdullah avcı derhal göreve getirilmelidir.

defans hatti berbat hele iki stoper faciya, hücüm gücümüz sifira yakin bu takim basarili olmasi imkansiz gözüküyor

Beğenmeyip gönderdiğimiz Uğur Uçar, Yalçın Ayhan, Ferhat Öztorun' un yanına Bekir denen kazmayı koyup, bu defans hattıyla ligin en az gol yiyen takımı olmak! :red:

Nazifoglu rikerinki atti ortaya bence kafada bitirmis

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kendisinin milyonları savurup aldırdığı ve böbürlene böbürlene övdüğü Serdarı oynatmadığı için böyledir Nazif.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

aykut , avci gibi adamlarin rahat rahat kendi icinde yetistigi camialarda antrenorluk sansi bulabilecek olmalarina ragmen konya ya da basaksehir gibi takimlarda olmasi irdelenmesi gereken bir sey

bu yonetim sacmaliklari ,simarik oyuncu topluluklariyla ugrasacaklarina adam gibi mutevazi camialarda basarili oluyorlar

Geçen sene rezil top oynayan kadroya iki transferle makyaj yapılınca her şey unutuldu. Bu kadro kötü Türkiye için bile kötü mental olarak bitmiş oyuncular.

Geçen sene rezil top oynayan kadroya iki transferle makyaj yapılınca her şey unutuldu. Bu kadro kötü Türkiye için bile kötü mental olarak bitmiş oyuncular.
orası öyle de bu kadro başakşehirin kadrosundan daha mı kalitesiz bana sorarsan bjk nin kadrosundan bile kötü bi kadromuz yok. futbolcu kalitesinin yukarıya çekilmesi lazım ama bizim sorunumuz nerde işe yaramaz t.direktör varsa takımın başına getirmek. t.direktör tercihlerimiz felaket ötesi. denizli,jor,hamza,prandelli hepsi istisnasız kötü t.direktörlerdi bi tek hamza zamanlama açısından kısa vadede biraz doğru bi tercihti yerli olduğu için.

yabancı hoca gelecekse bielsa tarzı sampaoli tarzı deliler gelmeli özellikle bielsa benim herzaman bizim takımda istedigim hocaydı

Açık konuşayım ben olsam ben de gelmem.
gitsinler bi alman getirsinler dikine dikine oynatsın şu takımı pasif futbol anlayışından bıktım. galatasarayın ruhunda hücum futbolu var hücumcu bi t.direktör her şeyi çözer, yana geriye pas vermekle top oynattığını sananlarla olmaz bu iş

Geri
Üst Alt