16/17 H:11 | Fenerbahçe 2-0 Galatasaray | MS | 20 Kasım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sneijder-Podolski ,Sinan-Yasin degisikligi şart

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yazık yemin ediyom şu oyunla değil fener deplasmanı biz herhangi bir takımı yenmeyi nasıl bekleyebiliriz zaten takımda bitik bir sürü topçu var diğer geri kalanları da gereksiz. Sabri, Sinan sağ kanadı nedir yıl olmuş 2016 yazık günah ya, mal gibi top oynayan bir takıma bile 0 varlık gösteriyoruz, forvet desen yine fecaat.

Carole verilen haksız kart bu golü getirdi Allah seni bildiği gibi yapsın CüneyİT, Alper

Cüneyt Çakırda tam bir fırlatma olduğunu gördük.
44 de gol yedik. 100 kere maç durdu. Mac 45:40da başladı ve 46 da bitirdi.

Hayret yahu Gsc ahalisi sneijder i elestirebiliyor muydu ? Goremedik 1,5 sezondur da insan sasiriyor

genelde elestiren 2-3 kisiye kufur kiyamet etmekle mesguldunuz adam yattigi yerden 4,5 milyon aliyor dedigimizde

Riekerinkin gitmesini istemezdim ama eğer bu oyundan sonra sneijderi çıkarmazsa gitsin futbolcuya mahkum td istemiyorum

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Tüm Hakan Balta destekcileri BJK macinda ve bu macta yedirdigi golü anlamistir umarim. Ben böyle markaj görmedim..

BJK maci sonrasi resimler ile kanitlamistim, 2 golde de adam fln tuttugu yoktu adamin. Iste böyle kabak basina patlar.
Balta'nin ortayi yapan herifi karsilamasi yapmasi gereken seydi.

Sent from my SM-N920I using Tapatalk

Sorun defansta değil,tolga hariç jong+5 kişi 0 bile değil - oynadılar

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Selçuk İnani arar olduk.
Ne pas yapabiliyoruz, ne defans. Hücum lafını söylemek ayıp olur. 1 gram bile hücum yok. Yazıklar olsun size.

Lanet olsun size. Bu kadarda olmaz. Bu kadar kötü bir Fenerbahçe karşısinda oynadığımız futbola bak..
ya arkadaş ne selcuğu selçuk sanki pas yapabiliyor adamın attığı paslar üç metreyi geçince yerini bile bulmuyor

Sinan topçu değil. Wes ölü. Eren kalas. JOR içi boş bir teneke.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Takımda ciddi değişiklik lazım şampiyonluktan koptuk dediğim zaman bu formda çoğu kişi bana sallıyordu aha gördünüz şampiyon olacak takımı adamlar ayağında top tutmayı beceremiyor bile o öve öve bitiremediğiniz Sneijer Selçuk'dan bile kötü oynuyor la ikisininde ne çeşit bir leş oğlu leş olduğunu biliyorsunuz zaten

Başta JoR&Sneijder&Selçuk olmak üzere çooook adamın gitmesi lazım çooook

Tüm Hakan Balta destekcileri BJK macinda ve bu macta yedirdigi golü anlamistir umarim. Ben böyle markaj görmedim..

BJK maci sonrasi resimler ile kanitlamistim, 2 golde de adam fln tuttugu yoktu adamin. Iste böyle kabak basina patlar.
Sen futbol seyretme yemin ediyorum futboldan soğutursun adamı. Hala Hakan diyorsun HANGİ MAÇI SEYREDİYORSUN HAKAN EFENDİ?!!!

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Golü Carole yedirdi

Şener topu almasaydı pas yapamayacakti

Pas yaptığı için de jing ve Tolga geç kaldı

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt