- 12 Mayıs 2012
- 8.994
- 1.314
- 1.298
2. yari Sneijder cikmali. Kim girerse girsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tüm Hakan Balta destekcileri BJK macinda ve bu macta yedirdigi golü anlamistir umarim. Ben böyle markaj görmedim..
BJK maci sonrasi resimler ile kanitlamistim, 2 golde de adam fln tuttugu yoktu adamin. Iste böyle kabak basina patlar.
Balta'nin ortayi yapan herifi karsilamasi yapmasi gereken seydi.Tüm Hakan Balta destekcileri BJK macinda ve bu macta yedirdigi golü anlamistir umarim. Ben böyle markaj görmedim..
BJK maci sonrasi resimler ile kanitlamistim, 2 golde de adam fln tuttugu yoktu adamin. Iste böyle kabak basina patlar.
ya arkadaş ne selcuğu selçuk sanki pas yapabiliyor adamın attığı paslar üç metreyi geçince yerini bile bulmuyorSelçuk İnani arar olduk.
Ne pas yapabiliyoruz, ne defans. Hücum lafını söylemek ayıp olur. 1 gram bile hücum yok. Yazıklar olsun size.
Lanet olsun size. Bu kadarda olmaz. Bu kadar kötü bir Fenerbahçe karşısinda oynadığımız futbola bak..
Sen futbol seyretme yemin ediyorum futboldan soğutursun adamı. Hala Hakan diyorsun HANGİ MAÇI SEYREDİYORSUN HAKAN EFENDİ?!!!Tüm Hakan Balta destekcileri BJK macinda ve bu macta yedirdigi golü anlamistir umarim. Ben böyle markaj görmedim..