16/17 H:11 | Fenerbahçe 2-0 Galatasaray | MS | 20 Kasım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iki mac önce hocaya saygisizlik yapan Yasin i bu macta kurtarici olarak oyuna sokuyoruz,

Selçuk olsa maç berabere biterdi. Ölüsü geri pas atıyor adamın bu takım pas atmayı bilmiyor

Yönetim futbolcu taraftar rezilsin Galatasaray diyebileceğimiz bir post. Selçuk 3 senedir ne zaman top oynadı? Şu kör ölür badem gözlü olur kafasından kurtulalım artık.

"Gsc'de eğer bir adam övülüyorsa bilin ki 4 maçtır oynamıyordur" BT

Her sene aynı falan değil ya son yıllarda bu kadar pasif oynadığımız hiç olmamıştı.

Sanki hepsini eşşekler kovalamış dün gece. İnsanda biraz hırs olur ahlaksız herifler.

Lan Riekerinki su forumda ilk mactan itibaren yerden yere vuran benim. MIllet tasagini yalarken adamin ben bundan hoca olmaz diyordum. Ama gercekleri goremiyorsunuz. Bugun burada kazanamamamizin Riekerink ile hicbir alakasi yok. Bu sezon bitmistir. Sezon sonuna kadar kalsin iste Riekerink belki kupayi falan alir. Yeni bir hoca falan duzeltemez bu takimi

Hep dedim Galatasaray'in menfaatleri ustundur

Bu saatten sonra kimi bulacaksin?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ustune alinma sakin, ama herseyde Terim i cozum olarak sunanlar cidden ileriye bakmasini bilmiyorlar. 10 defa kari bosayip ilk karim en iyisi diyenler gibi bana gore. Sorun hala teknik direktor ile cozulecek diyenleri gercekten anlamiyorum. Burada JOR a destek cikmiyorum ama asla sadece sorun JOR degil.

Lan Riekerinki su forumda ilk mactan itibaren yerden yere vuran benim. MIllet tasagini yalarken adamin ben bundan hoca olmaz diyordum. Ama gercekleri goremiyorsunuz. Bugun burada kazanamamamizin Riekerink ile hicbir alakasi yok. Bu sezon bitmistir. Sezon sonuna kadar kalsin iste Riekerink belki kupayi falan alir. Yeni bir hoca falan duzeltemez bu takimi

Dursun varken bu takımdan 2 cihanda bir bok olmaz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Evet, maalesef Terim hariç hiçbiri bu takımı düzeltemez.
İyi yabancı hocalar zaten gelmez bu s. lige

s

Sneijder kötü diye bayrak sallayanlar arasinda varmiydin? Bak cikti takim cok daha iyi oynamaya basladi. Hic bir oyun plani kalmadi adeta.
Kardeş sende bırak artık Sneijder dahil.hepsi bir bok etmez savunma şunu selçukdan daha iyi değil selçuk ta çöp sen.dusun.artik

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kids

Moderatör tarafında düzenlendi:

Tamamda bu kadar kötü oynamanın anlamı yok

Fener o kadar müthiş takım değil

Geçen sene rezilleri oynayan takıma iki transfer yapılınca millet havaya girdi. Bu takım kötü yahu kötü. Elimizde otuz yaşını aşmış, oyun iştahı kalmamış, yüksek kontratlı bir çöp yığını var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt