16/17 H:11 | Fenerbahçe 2-0 Galatasaray | MS | 20 Kasım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birak sinav sorusunu, bu gidisle resmen doktora tezi olacak kadikoy maclari.

Bu takımdan muslera-Cenk
serdar (satamayız diye) Hakan (bir tane yaşlı Lazım)
tolga bruma hariç ki linnes bile kalabilir iyi bir hoca ile ama gerisinin faydası yok. A dan z ye hoca ve yönetim dahil değişmelidir

yönetim teknik kadro ve futbolcuların cogu değişmesi lazım yok önümüzdeki 5 yıl şampiyonluk göremeyiz

Formadan utanin!
Ama sizin tek derdiniz para..
Allah sizi bildigi gibi yapsin yeter!

Dursun ile de alakasi yok. Dursun kotu bir baskan olmasi degil sorun. Biz orada kazanamiyoruz. Bu kadar.

Genel sezona gelecek olursak, iyi bir baskan ile kadikoyde yenilip yine sampiyon olabilirdik.

orada kazanmayı birkenara bıraktım bize gercekten hoca lazım terim gelmedigi sürece biz bu mevcut oyunla bence ilk 4e dahi zor gireriz

şikecilerde bizim gibi kötü o yüzden bence bjk alır gider

Riekerink'ten bugün itibariyle destegimi cekiyorum. Bence kredisi doldu. Yeterli zamani da bulduğuna inaniyorum. Avrupa'da olmadigimiz sezonda Bjk ve Fener'in arkasinda kalmayi başardı.
Istifa edecegini de sanmam, gorevinden alinmali en kisa surede. Insan olarak sevdik kendisini, alt yapida devam edebilir.

Kadroda da buyuk bir temizlik gerekiyor ve buna bu seneki transferlerimizin bile bir çoğu dahil ne yazik ki.
Su kadroda is yapacak adam sayisi 3-5 anca eder.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kötü oynamak değil bu hiç rakibi tehdit edememek baskı kuramamak çok rezil bu durum..
başakşehir maçından belliydi aslında 2-1 geriye düştük 35 dk baskı kuramadık sahamızda üstelik..
yıllardır GSARAY izlerim bu maç ve başakşehir maçı bir ilk..

Sırf Hollandalı diye ne idüğü belli olmayan adamı koskoca Galatasaray'ın başına getirdiler. Tamam, üçüncü dünya ülkesi olabiliriz ama bu kadar da ezik olmaya gerek yok. Yerli hocaların çoğu bu salaktan iyidir. Hiç bir bok yapamıyorsan dalga geçtiğin Yılmaz Vural'ı getir, bir tane pozisyona girer takım hiç değilse.

Volkan ibnesi uclu cektir diyodu sabriye
kodumun cocugu

Futbolcuların umrunda değil.. .. akşama ver elini reina..

Sabri efendi uçak alsın , Semih çapsızı gezsin..

Daha Kasımı yarılamadan sezonu kapattık anasını sattıklarım. Kaç yıldır izlerim, böyle rezillik görmedim..

Bindinmi otobüsüne Dursun? Rivayı yeyip bitirmeden gitmeyecek bu şahıs... Görevide baştan beri oydu zaten. Kadehinde kolasını yudumluyordur sırıtarak! Gurur duy eserinle!!! 3 kupalı takımı Kasım ortası havlu atan takım ettin

ulan 2012 de ilk 15 dakikada 2-0 geriye düştüğümüzde bile kaybetmeyeceğimize emindim.bugün 5-0 öne geçsek bile 6-5 kaybedeceğimizden emindim!

Bır de hasta annemı yatagında bırakıp maca gıttım allah belanızı versın , once o seref yoksunu baskan gebersın sonra bruma muslera harıc hepsının canı cehenneme hakkım varsa param gecmısse sıze bogazınızdan gecmez ınsallah coluk cocugunuzdan cıkar

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt