Sarper Yıldırım
Baba Gündüz
- 1 Eylül 2012
- 83.893
- 12.982
- 2.343
trollük senin işin.
davadan dönmek senin işin.
git dursunla evlen![]()
Başlayacağım davana da sana da evliliğine de,uğraşma benle.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
trollük senin işin.
davadan dönmek senin işin.
git dursunla evlen![]()
Hiç stresli değilim ben,2. kez olmaması gereken bir mağlubiyet ama telafisi işte ortada,17 senedir yapamadığını yap,oradan 3 puanı al gel.
Ya bi sus. Zaten herkesin morali bozuk.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Başlayacağım davana da sana da evliliğine de,uğraşma benle.
Hamza varken de umudunu kesenler vardı.2-2'lik Başak maçı,2-1'lik Trabzon yenilgisinden sonra falan.
Haftaya Fener bizi yenerse,telafi yorumum daha katılaşır,ama yine öldük bittik biz demem.2010-2011'de bile öldük bittik biz demedim ben.Öldük bittik demem dediğim,şampiyonluk umudu değil,toparlarız canımız sağolsun anlamında.
Sarper canimiz sagolsun orasi ayri da haftaya yenilirsek o is biter. Ya cok ciddi bir degisiklik yapacaksin tekrar bir hava yakalamaya calisacaksin yada bir ileri 2 geri gideceksin.
Iddaa ediyorum su saatten sonra sampiyonluk ihtimalimiz kalmadi. Isteyenle de 3 tane yeni sezon formasina iddaaya da girerim. Bu takim hic isik vermiyor.
Aynen,haftaya da kaybedersek dönüşü olmayan bir yola gireriz gibi.Ama şimdiden yeniliriz,kaybettik demek doğru değil işte anlatmaya çalıştığım bu.
peki bu sene sampiyonlugu kaybedersek suc kimin? Dursun, Nazif, Riekerink yada futbolcular?
Hepsi.Fener leş,Avrupa'da yokuz,bu sene çöküş yaşanacak bir sene değil,şampiyonluk stoklamak için ideal senelerden biri,olamazsak yazık olur.
fener les diyorsun da sana sunu soyleyeyim. Bu hafta fener akhisari yener haftayada bizi yenerse o gazla sampiyon bile olabilir. Medyayi , seyirciyi arkasina alacak.
Bir sezonda iyi oynayıp kazandıkları maçlar da olacak,Karabük maçını zaten olağandışı bir hakem desteğiyle kazandılar,Manu maçı da taraftar stadı doldurdu,iyi konsantre olup savunma yapıp yendiler,Manuda da iş yoktu pek,bahane bulmak istemem ama.
Aslına bakarsan,bizim derbinin şu an olması çok iyi oldu.Hemen nedenini açıklayayım,stadı doldurunca görüldü ki baskı kurabiliyor Fener,daha istekli oynuyor mücadele ediyor falan.Biz bunlara orada koyarsak bu hava fıs diye söner,yine 15-20 bin kişi gider stadlarına.Bu sene içerde kaybettikleri puanların en büyük sebebi seyircilerinin takıma küsmesi.İşte fırsat,orada koy elinin tersiyle onları yarış dışına it,tekrardan kaosa sok.
Yenerlerse bizim işimiz çok zorlaşabilir ama Fener'in de bir iş yapabileceğini sanmıyorum,çok puan kaybettiler açılışta,potaya tamamen girebilmeleri için firesiz 4-5 maç almaları daha lazım o da zor.
Galatasaray tarihi boyunca gazla ve camianin butunlesmesiyle giden bir takim. Haftaya yenilirsek is biter puan olarak olmasada sinerji biter. oyun olarak olmasada fener potaya girer. Besiktasin bir bok oynadigi yok. Basaksehir bile sampiyon olabilir. Besiktas cok abartiliyor.
Galatasaray tarihi boyunca gazla ve camianin butunlesmesiyle giden bir takim. Haftaya yenilirsek is biter puan olarak olmasada sinerji biter. oyun olarak olmasada fener potaya girer. Besiktasin bir bok oynadigi yok. Basaksehir bile sampiyon olabilir. Besiktas cok abartiliyor.