16/17 H:11 | Fenerbahçe 2-0 Galatasaray | MS | 20 Kasım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler kuşlara malzeme vermeyin beyler. Hayırdır ya. Ne kötü zamanlar gördüm ben bu kadar ümitsiz değildik.

Yapacağız inşallah. Yeterki adaletli bir kadro oynasın.

Muslera

Cavanda-Chedjou-Serdar-Carole

Tolga-De Jong

Sinan-Sneijder-Bruma

Podolski

Hangi kadroyu dizilisi koyarsaniz koyun "erkek" gibi oynamadiginiz surece yenilmeye mahkumsunuz

Sent from my iPhone using Tapatalk

İddaa oynayanlar için banko 1 den 1 olur bu maç.Bu ruhsuz şerefsizler mi galip gelecek orada.

en ufak umudum yok. kuşlar rahat alır

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yasin bu maçı izlerken şunu demiştir ulan atarlandım bagırdım çagırdım ama beni kesenler selçuga neden dokunamıyor

Sneijder her ne kadar formsuz olsada onun performansına bağlı bu maçın kaderi. Hiç bruma'nın adam eksiltme yeteneğine güvenmeyin kjear felan brumanın bacağını eline verir derbi maçı bu. Bana kalırsa berabere bitme olasılığı %55-60 civarı, Kazanma ihtimalimiz sneijder'in ektra yapacağı katkıya/katkılara bağlı.

Kadıköy öncesi maçları kazanıp umutlanıp üzülüyorduk, bu sene hayallerimizle oynayamayacaklar çok şükür.

şikeciler ağır favori. bu maç sonrası takımda ve camiada kaos başlar büyük ihtimal

Ama 2011 de eger kadikoye bu orani verdilerse olabilir cunku henuz ligin devaminda o kadar kotu olacagimiz dusunulmemistir .

---- Bruma --------------- Sinan

------------------ Sneijder ------------

--- Tolga ----- de J ----- Delcuk

Carole - Aziz - Balta - Linnes

----------------- Nando ----------------

Kontra atak futbol oynayalım. De Jong ve Sneijder Sinan ve Brumaya uzun pas verecek oyuncular

Oyuncular topa sahip olup ama doğru dürüst gol şansı bulamazsa çabuk yeniliriz. Mallığa gerek yoq

Rierezil'in kovulacagi mac olur. Sabrisiyle Semihiyle defolup gider artik. 4-0 falan biter.

Muslera
Linnes Chedjou Serdar Carole
Jong Tolga
Podolski Sneijder Bruma
Eren

Cenk-Cavanda-Hakan-Selçuk-Sinan-Yasin-Josue

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt