16/17 H:11 | Fenerbahçe 2-0 Galatasaray | MS | 20 Kasım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Chedjou Serdar normalde olmaz arkadaslar, ikiside sag stoper ama sahsen ben 33 yasindaki Balta nin yerine Serdari tercih eder defansi;

Linnes - Chedjou - Serdar - Carole

Yapar orta saha da Nigel i defansin tam onune koyar Tolgayi az ileri kaydiririm.. Onde Tolga supursun eger orayi gecerlerse Nigel bicer diye dusunuyorum...

+ Podolski - Sneijder - Eren 3lusu ayni anda sahada olmamali... Erenin zaten defans a katkisi yok, Sneijder derbide defans a katki saglar... Kucuk maclarda pek yapmiyor ama buyuk maclarda calisiyor adam... Sneijder - Eren oynarsa Podolski yedege cekilir... Kanatlarda Bruma - Yasin ile baslarim (Yasinin defansa olan katkisindan dolayi)... Ikinci yarida duruma gore Sneijder - Josue / Eren - Podolski / Yasin - Sinan degisiklerini dusunurum...

Lescuk soyle bi 90 dk otursun kenarda... Aslinda soyle bi 3-4 mac kizaga cekilse akli basina gelir bence...

Chedjou Serdar normalde olmaz arkadaslar, ikiside sag stoper ama sahsen ben 33 yasindaki Balta nin yerine Serdari tercih eder defansi;

Linnes - Chedjou - Serdar - Carole

Yapar orta saha da Nigel i defansin tam onune koyar Tolgayi az ileri kaydiririm.. Onde Tolga supursun eger orayi gecerlerse Nigel bicer diye dusunuyorum...

+ Podolski - Sneijder - Eren 3lusu ayni anda sahada olmamali... Erenin zaten defans a katkisi yok, Sneijder derbide defans a katki saglar... Kucuk maclarda pek yapmiyor ama buyuk maclarda calisiyor adam... Sneijder - Eren oynarsa Podolski yedege cekilir... Kanatlarda Bruma - Yasin ile baslarim (Yasinin defansa olan katkisindan dolayi)... Ikinci yarida duruma gore Sneijder - Josue / Eren - Podolski / Yasin - Sinan degisiklerini dusunurum...

Lescuk soyle bi 90 dk otursun kenarda... Aslinda soyle bi 3-4 mac kizaga cekilse akli basina gelir bence...

Selçuk'tan hala umudu olan renktaşlarıma şaşıyorum. 3 senedir aynı bok olan adamdan 32 yaşında performans patlaması mı bekliyorsunuz?

Selçuk'u değil 3-4 maç, sezon sonuna kadar da kenarda oturtsan aklı başına gelmez, gelemez Çünkü aklının başına gelmesini gerektiren bir durum yok. Sorun o değil. Sorun şu ki, adamın seviyesi, kapasitesi, maksimumu bu kadar. Ve bu seviye gün geçtikçe daha da geriye gider ama yukarı çıkamaz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Selçuk'tan hala umudu olan renktaşlarıma şaşıyorum. 3 senedir aynı bok olan adamdan 32 yaşında performans patlaması mı bekliyorsunuz?

Selçuk'u değil 3-4 maç, sezon sonuna kadar da kenarda oturtsan aklı başına gelmez, gelemez Çünkü aklının başına gelmesini gerektiren bir durum yok. Sorun o değil. Sorun şu ki, adamın seviyesi, kapasitesi, maksimumu bu kadar. Ve bu seviye gün geçtikçe daha da geriye gider ama yukarı çıkamaz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
32 oldu mu ya adam.bizi uyutmus ayakta.

Sokakta sorsan en fazla 28 yaşı derler

sent by note 7 #fireinthehole

defans hattı serdar ched carole sabri olsun selçuk poldi oynamasın yeter ikiside vasıfsız

Chedjou %100 kulübede stoper ikilisi Serdar ve Hakan olacak. Eren %80 kulübede Poldi santrfor oynayacak. Son taktik idmanda da böyle olmuş via Bipspor

Gökmen Chedjou-Hakan stoper olacak diyor.Ali Naci'de Eren yedek olacak Podolski ileride tek olacak diyor.Eren tek kayboluyor.Podolski'nin duraganligindan hoslanmasam da yerden daha net oyuncu.Eren'e göre oynayamıyoruz bence de Podolski daha dogru tercih olur.

Chedjou oynamazsa kazanma ihtimalimiz artar.

Ali Naci Küçük: "Eren Derdiyok, Fenerbahçe derbisine kulübede başlayacak. İlk 11'de Podolski olacak."
Ali Naci Küçük: "Riekerink, Kadıköy'de uygulamayı düşündüğü üçlü orta saha kurgusundan vazgeçti. Selçuk, De Jong, Tolga'dan biri kulübede olacak."

Muslera
Sabri Chedjou Hakan Carole
Selcuk Tolga
Sinan Sneijder Bruma
Podolski
:/

Olması gereken 11 (JOR'A ULAŞTIRALIM):

Muslera
Cavanda - Serdar - Hakan - Carole
De Jong - Tolga
Yasin - Sneijder - Bruma
Podolski

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt