16/17 H:11 | Fenerbahçe 2-0 Galatasaray | MS | 20 Kasım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sneijder'in basın toplatısı başladı @spor kanalları.

Orta saha hem kalite hemde form olarak mevcut şartlarda çok üstünüz.
Dejong tolga selçuk sneijder hangileri oynar bilmem tabi
Josef alper roman aatıf muahahhahahah gülesim geldi yan yana bile yazılmaz bunlar bizim oyuncularla.
Biraz form durumumuz iyi olsaydı çok farklı olurdu bu maç.
Defansları bize göre daha az hata yapıyor tek artıları o bana göre

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Wes çok hırslı, dün antrenman videolarını atmıştı Insta'ya. Şimdi de "Kadıköy'de kazanacağız" dedi.

Cxiru9fXAAEpBj0.jpg:large

:016:

Sinan - Tolga ve Podolski beraber oynamalı. Almancılar iyi anlaşıyor

4231 sisteminde Podolski'yi kanada yazan renktaşlarımız futboldan falan anlamıyorlar kusura bakmasınlar..yorum yazmayıp sadece okusunlar bence

Oynaması gereken 11
Muslera
Linnes Serdar Hakan Carole
Tolga De Jong
Yasin Sneijder Bruma
Podolski

Alanya, Kayseri, Bursa fln oraya gidip takir takir top oynadi.

Normal sartlarda yenmeliyiz, fener vasat arkadas.. Umarim su 17 yil olayina takilip fazla sacmalamaz takim.

Ben bu 17 yıl muhabbeti kadar sacma birşey görmedim arkadaş , takimdaki 18 kişiden 15 i demezmi ' yavsaklar benmi yenemiyorum 17 yıldır ben niye etkileneyim '

Muslera carole selcuk tolga de jong bruma sinan poldi s10 eren josue vs vs vs niye etkilensin arkadasım sanki 15 yıldır bu formayi giyiyorlar , ki bu saydıklarımın bazılarının fenere karşı galibiyet oranında ezici üstünlüğü vardır , etkilenirse yönetici etkilensin topcuya neymiş 17 27 37 yıldan.

Tek sıkıntı mac içerde oldugu için eyyam reis çakır ile beraber maça etkinin yüksek olmasıdır .

Eren ı kesip poldi yi oynatmak saçmalık.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kadro kimlerden olusursa olussun benim galibiyet inancim sifir. olanaksiz goruyorum . bir beraberlikle feneri de celmelersek ne ala

Bizim Takim cok inisli ve cikisli oynuyor.

Besiktas macindaki ilk yari oynarsak yeneriz.
Besiktas macindaki ikinci yari oynarsak yeniliriz.

Alanya maci ilk yari yeniliriz.
Alanya maci ikinci yari kazaniriz.

vs. vs..

Ama genelde büyük Takimlara karsi misal BJK FB ManU (Hazirlik) maclarinda daha iyi konsantre oluyor takim....

Son haberlere göre muslera sabri serdar hakan carole selçuk tolga wesley bruma sinan(yasin) poldi 11i bekliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt