Yunus Aydın
Kırmızı Üye
- 16 Şubat 2013
- 1.926
- 45
- 738
Maç kadrosu belirlensin ozaman söylicem akmı karamı diye selçuk 11 de gördüğünüz an iy1 oynayın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaşlar bu maçı webte izleyebileceğim bir satın alma opsiyonu varmıdır lig tv için.
digiturk
sadece kupa maçları öncesi olmuyor mu o reis. hani bende bilmiyorum ama aklımda da öyle bişey kalmış.Derbi maçlar öncesi basin toplantılarına kaptanlar katılırdı. (Yanlışsam düzeltin) Wesley katılmış sanırım sadece.
Selçuk'un oynayacağını sanmıyorum.
sadece kupa maçları öncesi olmuyor mu o reis. hani bende bilmiyorum ama aklımda da öyle bişey kalmış.
sadece kupa maçları öncesi olmuyor mu o reis. hani bende bilmiyorum ama aklımda da öyle bişey kalmış.
Uygulamaya gerek yok maçı satın alınca site üzerinden izlenebiliyor.Evet de seçeneği yok sanırım yada ben bulamadım, w7 için digiplay uygulaması yok ilginç
Bence Alex > HagiAlex: "Hagi, olağanüstü bir oyuncuydu. Benden daha iyiydi. Onun futbolu, gençlik dönemimde bende büyük izler bıraktı."
D) SelcukDerbide Sabri, Semih, Selçuk'tan en az 1'i oynar ve kaybedersek sorumlu kim;
a) Dursun
b) JOR
c) 3S
:dispirited:
Bence Alex > Hagi
~Pablo Emilio Escobar Gaviria~
film öner ulan
not. brokeback mountain harici olsun