16/17 H:11 | Fenerbahçe 2-0 Galatasaray | MS | 20 Kasım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maç kadrosu belirlensin ozaman söylicem akmı karamı diye selçuk 11 de gördüğünüz an iy1 oynayın

Derbi maçlar öncesi basin toplantılarına kaptanlar katılırdı. (Yanlışsam düzeltin) Wesley katılmış sanırım sadece.

Selçuk'un oynayacağını sanmıyorum.

Arkadaşlar bu maçı webte izleyebileceğim bir satın alma opsiyonu varmıdır lig tv için.

Derbi maçlar öncesi basin toplantılarına kaptanlar katılırdı. (Yanlışsam düzeltin) Wesley katılmış sanırım sadece.

Selçuk'un oynayacağını sanmıyorum.
sadece kupa maçları öncesi olmuyor mu o reis. hani bende bilmiyorum ama aklımda da öyle bişey kalmış.

sadece kupa maçları öncesi olmuyor mu o reis. hani bende bilmiyorum ama aklımda da öyle bişey kalmış.

Dediğin gibidir reis. Ben Wesleyi basın toplantısında görünce direk çağrışım yaptı. Kupa finalinde oluyordu o, haklısın.

film öner ulan
not. brokeback mountain harici olsun

Il_Postino.jpg

Çevremde arkadaşlarıma soruyorum berabere bitse yarabbi şükür diyeceğiz diyorlar.

Totem mi yapıyorlar bilmiyorum ama, burada da herkeste bir umutsuzluk var. Sanırsın Barcelona deplasmanına gidiyoruz da Messi falan oynayacak bize karşı.

İçimden 0-2 kazanacağımız geçiyor benim, pozitif olalım biraz.

Arkadaşlar hayatta birçok Laubali ve Gevşek Fenevbahçeli tanıdım. Bu sene baya bir korkuyolar bizden. Lütfen rakibe Barça muamelesi yapmayalım.

Kazanacagız sadece izleyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt