Terbiyesizlik yapma evladım. Bak adminlerin içinde terbiyesizik yapıyosun şurda hepimiz feneve karşı kenetlenmişken.
Ne diyon kütahyali velet
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Terbiyesizlik yapma evladım. Bak adminlerin içinde terbiyesizik yapıyosun şurda hepimiz feneve karşı kenetlenmişken.
Ne diyon kütahyali velet
Kütahyada böyle sanal klavyeci delikanlıları, kevgire çevirirlerbi ara gelebilirsin. Senin üstünde deney yapsınlar
Memleketimi katma. Terbiyesizlik yapma okey ?
Herşeye tahammül ederim. Ailem ve Memleketimden uzak dur aslan parçası.
Biri Şu arkadaşa benimle ugraşıp bana dalaşan Aydın Aslan,Selim Uygar ve Nuri Aslantaşın akıbetini anlatsın.
Senden korkan senden beter olsun ulan.
Biri Şu arkadaşa benimle ugraşıp bana dalaşan Aydın Aslan,Selim Uygar ve Nuri Aslantaşın akıbetini anlatsın.
Yaşın küçük herhalde ya da futbol bilmiyorsun kardeş. Çünkü Hagi yi canlı seyreden biri bu garip karşılaştırmayi yapmaz yapmamalı.Bence Alex > Hagi
~Pablo Emilio Escobar Gaviria~
sBiri Şu arkadaşa benimle ugraşıp bana dalaşan Aydın Aslan,Selim Uygar ve Nuri Aslantaşın akıbetini anlatsın.
Ulan duyan da sanki hepsini senin def ettiğini sanacak.Biri Şu arkadaşa benimle ugraşıp bana dalaşan Aydın Aslan,Selim Uygar ve Nuri Aslantaşın akıbetini anlatsın.
15.sanıyedeki abi neler yaptı öyle yav