16/17 H:11 | Fenerbahçe 2-0 Galatasaray | MS | 20 Kasım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan sarperle 2 dk sohbet ettim kendine benzetti hemen. Alakasiz alakasiz konusuyorum.

Ya meral zeren evin hamamin da kizlar tarafindan yikaniyir. Tam o sirada catida tirat yapan salo eminenin gavur babasi eminenin uvey annnesinin kiskirtmalari sonucu tas sopa ve terlikle urkutuluyor salo korkup dengesini kaybediyor bacadan hamama dusuyor kargasadan korkan emine legenden oylece kalkip arkasini boca deligine donuyor. Salo baca deliginden dusup karsilastigi goruntude bayiliyor. Salo uyandiginda falakya yatirilmis buluyor kendini.
Tapadan bunu yazcagima videosunu koydaydim keske. Son satirlarda degisik bi pismanlik yasiyorum

anı yaşadım osman biraderim vallahi :D hatırladım şimdi

Allah yardimcimiz olsun

Ilk yariyi cöpe atmazsak birseyler yapabiliriz

Şikecilerin çıkan 11 inde en mal oyuncu kimse bize gol atar kesin.Josef malına dikkat etmek lazım bence.Yine gerizekalıca bi gol yemezsek galibiyet için şansımız olabilir.

Bugün kazanırsak en azından Fener devre dışı kalır. Yarışta diğerleri bizden çekinir.

Kaybedersek çok kötü. Çöktüler dediğimiz takımın bile puan olarak gerisinde kalacağız.

Buyuk gun geldi catti heyecan basti beni mac saati gelsede mac baslayip bitse.

Gol yiyebileceğimiz top 5 mal list:

1)HAK malı
2)Şener malı
3)Ozan malı
3)Josef malı
4Neustadter malı
5)V.Şen malı

17 yılın ilk 10 yılı sürekli kaybettik, sonraki yıllarda mağlubiyet ve beraberlik sayılarımız eşit gibi.

Bugün bu 17 senedir kazanama saçmalığı bitecek inşallah.

17 yıllık seri dedikleri zımbırtının ilk adımı, real madridi yenen takım fenere yeniliyor neden mi ? görüntülerdeki ilk 2 pozisyonda verilmeyen penaltı+kırmızı ve kaldırılan alakasız ofsayt bayrağı ortada

Fenerbahce 2 - Galatasaray 1 (06.05.2001) - YouTube

Bu maca truva yapmistim, kale arkasinda bir koseye sinip o macla sampiyonlugu kutlayacaktim ve cok saglam kadroyla gitmistik, jardeli oynatmama sacmaligini saymazsak baya sert duruyorduk ,ve tum seyircilerin o donemki beklentisi "4 seneden sonra bu sene cok puan kaybettik ama gercek gucumuzu gostermek icin muthis firsat"

yanilmiyorsam ligin ilk yarisinda da maca firtina gibi baslayip luzumsuz kere luzumsuz bir mesale sacmaliginin abartisi ile takim ve oyun sogumus ,mac da 0-0 bitmisti

0-0 in rovansini 2-1 ile kaybettik ama ertesi hafta fener ts ye yenilince puanlar esitlendi , herkes kendi macini kazansa is averaja kaliyordu , malesef biz ankaragucune yenilip , fener de samsunu 0-1 den 3-1 yenince 17 senelik serinin ilk ve bence en sonuca etki eden maci yasandi

pozisyonlara gelince de oguzun kurtardigi frikik ve penaltilari gectim de hagi ye verilen bir ofsayt vardir ki , stadyumdaki tepkimle az daha afise olacaktim

Bizdeki inanç ve hırs futbolcularda da varsa kazanırız.

bugun bizim beyefendiler sahada koşmak presli oynamak yerine geriye çekilip beklerlerse işimiz zor

Fanatik gazetesine göre 11 bu

Muslera
Sabri
Serdar
Hakan
Carole
Tolga
Jong
Bruma
wesley
Sinan
Eren

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt