- 27 Ocak 2010
- 59.408
- 31.015
- 3.523
Ulan sarperle 2 dk sohbet ettim kendine benzetti hemen. Alakasiz alakasiz konusuyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya meral zeren evin hamamin da kizlar tarafindan yikaniyir. Tam o sirada catida tirat yapan salo eminenin gavur babasi eminenin uvey annnesinin kiskirtmalari sonucu tas sopa ve terlikle urkutuluyor salo korkup dengesini kaybediyor bacadan hamama dusuyor kargasadan korkan emine legenden oylece kalkip arkasini boca deligine donuyor. Salo baca deliginden dusup karsilastigi goruntude bayiliyor. Salo uyandiginda falakya yatirilmis buluyor kendini.
Tapadan bunu yazcagima videosunu koydaydim keske. Son satirlarda degisik bi pismanlik yasiyorum
Aramızda anlama yetisi kısıtlı olan arkadaşlar için son kez tekrarlayalım;
LAN.
Şikecilerin çıkan 11 inde en mal oyuncu kimse bize gol atar kesin.Josef malına dikkat etmek lazım bence.Yine gerizekalıca bi gol yemezsek galibiyet için şansımız olabilir.
17 yıllık seri dedikleri zımbırtının ilk adımı, real madridi yenen takım fenere yeniliyor neden mi ? görüntülerdeki ilk 2 pozisyonda verilmeyen penaltı+kırmızı ve kaldırılan alakasız ofsayt bayrağı ortada
Fenerbahce 2 - Galatasaray 1 (06.05.2001) - YouTube