16/17 H:11 | Fenerbahçe 2-0 Galatasaray | MS | 20 Kasım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yine semih çelimsizini, selçuk yumoşunu ve sabriyi 11 de görürsem maçı seyretmicem. bu adamlarla bizim bu ligde herhangi bir maçı bile kazanmamız mucize olur.

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fener brumayı kilitlerse maçı çok rahat alır zaten sert stoperleri var burumayı maçın başından itibaren tekmelemeye başlarlar zaten forvetimiz yok ancak eren yerine poldi ile maça başlarsak belki biraz şansımız olur diyecem ama öyle yumuşak bir defans hattımız var ki gol yemememiz imkansız valla ben büyük ihtimal maçı izlemem

Bu sefer izlemeyeceğim maçı strese gerek yok. Sezon başı böyle bi karar almıştım

semih-hakan olarak cikarsak artik bunlarada sabri katilirsa 4 tane yeriz

fenerin çok iyi olmasından değil, bizim takım savunmamızın defans hattımızın rezalet ötesi olmasından dolayı fener için çok rahat maç olur. inşallah yüz kızartıcı bir sonuç almaz bizim sefiller. gram umudum yok bu maç için. aptal gibi oynar yenilir geliriz

Başakşehir seyircisi bile yok ona bile yenildiysek sanmıyorum ki bu maçı kazanalım bizim miladımız barostu çok iyi olduğumuz sezon yenebiliriz anca bu sezon çok istikrarsız ayrıca riekerinke güvenim sıfırlandı

Iki mac kazandi diye Fener hayranligi basladi forumda. Bana gore her iki takim da berbat durumda. Galibiyet umudum yok. Berbaberlik daha agir basiyor.

fener hayranligi yok , herkes goruyor , fener sonucu alamadigi maclarda bile , basaksehir , alanya, bursa , tonla gol kaciriyor , 1 hatasinda rakip golu buluyor ,seviniyorduk ama bunu da goruyorduk

atmaya basladiklarinda cikis yakalayacaklari belliydi , ayrica cikisi bize karsi yakaladilar , bu formlarina ragmen basaksehirle arasinda bugun 11 puan var .. sen kotu oldugun icin yakalaniyorsun adamlara , onlarda ekstrem bir sey yok

gittigin deplasmanda 25 sezonda 1 galibiyetin var . 10 sene ust uste 10 da 10 maglubiyetin var , alabildigin en basarili skor beraberlik .. Ve bu tip bir defansla gidiyorsun , orta saha adamlarin etkisiz ..

futbolun gercekleri bunlar

:red:

Son düzenleme:
Arda kardoma uzanan eller kirilsin

Sent from my iPhone using Tapatalk

Erman Galatasaray'in artik agirligi kalmadi dedi lan :red:

Adam yuzde yuz hakli

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt