16/17 H:11 | Fenerbahçe 2-0 Galatasaray | MS | 20 Kasım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
semih sabri selcuk üclüsü oynarsa geçmiş olsun şimdiden yasinden kurtulduk sıra 3 cıban basında

semih sabri selcuk üclüsü oynarsa geçmiş olsun şimdiden yasinden kurtulduk sıra 3 cıban basında
Kırk tane hoca geçti, hepsi bunları baştacı yaptı. Sanki gözlerine perde inmiş, 10 yaşındaki çocuğun gördüğünü göremiyorlar. Kadıköye de kesin bunlarla çıkarız, şimdiden geçmiş olsun. Podolski ve Sneijder ise bu sene isminin hakkını veremeyenlerden.

İçimizden geçecekler, en az abartısız söylüyorum 4 yeriz. Kasım ayında bu futbolla o büyülü yerden sağ çıkabilme ihtimalimiz yok

Semih Hakan vs Kjaer Skrtel ?

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yillardir Besiktas'i Kadiköyde izliyorum, Trabzon'u izliyorum..

Kazanmasalar bile cikip catir catir oynuyorlar cekinmeden.

Birde bize bakiyorum yillardir, Kadiköyde rezil oynayan, futbolu ile ezilen bir görüntü sergiliyoruz.
Yine öyle olma ihtimali yüksek. Oyuncularin ayagi titriyor, bunu görmemek için kör olmak gerekir.

Benim beklentim yok, ama umarim sürpriz olur.

Ayrica benim acimdan orda kazanmak önemli degil. Sadece anadolu kulübü gibi oynamayalim, yillardir öyle ondan.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Fark yeriz gibime geliyor.
Erken bulacaklari bir golle semihli selcuklu sabrili hakanli kadroya en az 5 atarlar.
Allah utandirmasin

1-1 biter.

Bizim golü beklenmedik biri atar, ben Carole reis diyorum.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

sezona kötü başlayıp son üç maçta kendilerine güven geldi. Bizde de durum tam tersi.

beraberlik bekliyorum. sağ-sol bekleri sağlam değil stoperlere göre. lens kırmızı görebilir.

Topal kart cezalısı , Neus falan oynarsa ortadan yarmak lazım.

Tek çare duran toplar ve Bruma.

Bugune kadar hep fener aleyhtari soylemlerimle neredeyse gecen sene bjk li ilan edildim . Oysa ki fenerdeki sallantiyi goruyordum , simdi de iddiam su ki , fener bizi de bjk yi de sonra ikinci yarinin basinda basaksehiri de kadikoyde yenecek ve sampiyon olacaklar

Bunu su an 11 puan geridelerken soyluyorum , bir kosede dursun . Tabi insallah bugun akhisara hesapta olmayan puanlar kaybederler de ben haksiz cikarim .

Eger bu viraji da donerlerse goreceksiniz ki farki eritecekler . Hep boyle olmustur , kismen potada ama uzerine cok gidilen camialarin refleksleri sert olur .
Fener'in şampiyon olma ihtimali yok.Ben de şunu şuraya yazayım da aksi durumda forumdan kendimi banlatırım.Fener'in beşiktaşı başakşehiri yenmesinin hiç bir anlamı yok.Şuanda form olarak zirvede olmaları çok doğal ama sen sanıyo musun ki sene sonuna kadar böyle gidecek.Transfer kısıtlamaları da var.Fener'in yüzde 1 bile şampiyon olma ihtimali yok.Fener rize ve antalyada takılır,yine aynı tas aynı hamam olur.Hatta iddaa ediyorum bizimle oynayacakları maç berabere biterse iki takımında yüzde 1 bile şampiyon olma ihtimalleri kalmaz kesin olarak.Başakşehir beşiktaşı da yenebilirse eğer yarı yarıya şampiyonluk şansı olur o saatten sonra başakşehirin

yasin,sabri,semih,chedjou,selçuk oynamamalı.

muslera

cavanda serdar hakan carole

de jong tolga

linnes sneijder bruma

podolski

cavanda-linnes serdar balta carole

..........de jong...tolga.................
................sneijder.....................
...YAsin...........................Bruma
................Eren........................

65 de yasin poldi değişikliği yaparsa şansımız olur..
Yok selçuk semih sabri vs ile başlarsa zor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt