Halis Akgün
Tecrübeli Üye
- 26 Ekim 2014
- 7.011
- 781
- 898
semih sabri selcuk üclüsü oynarsa geçmiş olsun şimdiden yasinden kurtulduk sıra 3 cıban basında
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kırk tane hoca geçti, hepsi bunları baştacı yaptı. Sanki gözlerine perde inmiş, 10 yaşındaki çocuğun gördüğünü göremiyorlar. Kadıköye de kesin bunlarla çıkarız, şimdiden geçmiş olsun. Podolski ve Sneijder ise bu sene isminin hakkını veremeyenlerden.semih sabri selcuk üclüsü oynarsa geçmiş olsun şimdiden yasinden kurtulduk sıra 3 cıban basında
Aa dogru pardonMaç 2 hafta sonra yalnız haftaya milli maçlar var.
semih sabri selcuk üclüsü oynarsa geçmiş olsun şimdiden yasinden kurtulduk sıra 3 cıban basında
Yasin gittide yerine kim oynuyor? Sinan![]()
Fener'in şampiyon olma ihtimali yok.Ben de şunu şuraya yazayım da aksi durumda forumdan kendimi banlatırım.Fener'in beşiktaşı başakşehiri yenmesinin hiç bir anlamı yok.Şuanda form olarak zirvede olmaları çok doğal ama sen sanıyo musun ki sene sonuna kadar böyle gidecek.Transfer kısıtlamaları da var.Fener'in yüzde 1 bile şampiyon olma ihtimali yok.Fener rize ve antalyada takılır,yine aynı tas aynı hamam olur.Hatta iddaa ediyorum bizimle oynayacakları maç berabere biterse iki takımında yüzde 1 bile şampiyon olma ihtimalleri kalmaz kesin olarak.Başakşehir beşiktaşı da yenebilirse eğer yarı yarıya şampiyonluk şansı olur o saatten sonra başakşehirinBugune kadar hep fener aleyhtari soylemlerimle neredeyse gecen sene bjk li ilan edildim . Oysa ki fenerdeki sallantiyi goruyordum , simdi de iddiam su ki , fener bizi de bjk yi de sonra ikinci yarinin basinda basaksehiri de kadikoyde yenecek ve sampiyon olacaklar
Bunu su an 11 puan geridelerken soyluyorum , bir kosede dursun . Tabi insallah bugun akhisara hesapta olmayan puanlar kaybederler de ben haksiz cikarim .
Eger bu viraji da donerlerse goreceksiniz ki farki eritecekler . Hep boyle olmustur , kismen potada ama uzerine cok gidilen camialarin refleksleri sert olur .