16/17 H:11 | Fenerbahçe 2-0 Galatasaray | MS | 20 Kasım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biletler tükenmiş.

Cxei3fzXEAAmuSz.jpg

Yönetim, derbiye gidecek olan taraftarlara buluşma noktasında bedava 4 yıldızlı atkı verecek ve sucuk ekmek ikram edecekmiş.

Bu seri 17 sene olduysa,tek sebebi o tribün atmosferi,defalarca bunu söyledim söylemeye de devam edeceğim. İlk yarı öyle coşkulu bir atmosfer oluşturuyorlar ki,bomboşa gidiyor koca 45 dakika.

Pazar kazanacakmiyiz yoksa seri devam mi edecek. Diplomatik cevap verme Sarper. Icinden geceni soyle.

sarper konuyu dağıtıp yine saçma sapan muhabbetlere giriyor derbi konularına girmesi yasaklansın bu adamın.

Dün gece çok tuhaf bir rüya gördüm.

Maç ilk 45 dakikada 0-5 Galatasaray lehine geliyordu.

Sonra Aziz Yıldırım devre arası Dick Advocaat'ı kovup bizzat teknik direktör olarak takımın başına ikinci yarı maça çıkıyordu.

Maç ikinci yarı Lens'in hattrick'i ile 3-5'e geldi skor olarak. İçimden diyorum ulan bu Lens hani oynamayacaktı, fenerli medya bizi yedi diye.

Sonra maç 3-5 bitiyordu. Riekerink Bey'in yüzünde gülümseme, taraftarı selamlıyordu falan.

:(

Dün gece çok tuhaf bir rüya gördüm.

Maç ilk 45 dakikada 0-5 Galatasaray lehine geliyordu.

Sonra Aziz Yıldırım devre arası Dick Advocaat'ı kovup bizzat teknik direktör olarak takımın başına ikinci yarı maça çıkıyordu.

Maç ikinci yarı Lens'in hattrick'i ile 3-5'e geldi skor olarak. İçimden diyorum ulan bu Lens hani oynamayacaktı, fenerli medya bizi yedi diye.

Sonra maç 3-5 bitiyordu. Riekerink Bey'in yüzünde gülümseme, taraftarı selamlıyordu falan.

:(
İsabetli 1 ruya degil sanki kardes :/

Orta Sahayi hizli gecersek kazaniriz. Önemli nokta bu zaten. Kontrollu oynamamiz gerek. Neustadter ve Souza Orta Sahasini ancak kalabalik tutarak geceriz.

Defansa Serdar Aziz ve Semih hava toplarini kazanmalari icin koyulur.

Cünkü orta Saha bizim elimize gecerse, Kjaer ve Skrtel uzun Top oynayacakdir.

Semih-Serdar-Hakan-Carole dörtlüsünü o yüzden görebiliriz. Ben sanmiyorum ama.

Benim umudum Tolga De Jong ve Selcuk orta Sahasi.

Sneijder Bruma ve Eren Hucum bölgesinde olmali.

Oyun gidisatina göre Podolski girer, Selcuk cikar, Yasin veya Sinan girer... Vs. vs..

Özellikle, Hasan Ali ve Senerin orta yapmalarini engellemek lazim.

Fenerbahcenin Orta sahasi vasat oldugu icin, Forvet agirlikli cikacagini düsünüyorum. Sow - Persie - Volkan ve Alper olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt