16/17 H:11 | Fenerbahçe 2-0 Galatasaray | MS | 20 Kasım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Riekerink umarim galibiyetle veda eder

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

şu lanet statta kazandığımız anda o azizenin alacağı surat şeklini düşünebiliyormusunuz?
geleneksel stad yakma, adam dövme, taraftarına satılık köpekler deme ne ararsan olacak eğlence gani yani..
yarın şampiyonluk filan için değil şu 17 yıllık sinek vızıltısından kurtulmak ve büyük konuşan azizeye laflarını yedirmek için kazanamamızı istiyorum..
beraberlik bi boka yaramıyo seneye yine başlarlar 18 sonodor yonomoyorsonuz bla bla bla..
ezilelim kaleye şut filan çekemeyelim ama 0-1 kazanalım..

Bunlar bize yarın üç dört alabildiğine gol atar gerçekçi olalım her türlü iyiler bizden ayrıca bizim berbat defansımızı göz önüne alırsak hiç boşuna yenecez bu yıl havasına girmeyelim ancak bir futbol mucizesi olması gerek yenmemiz için.

3-1 biter, o da 2 farkı yakalayınca takımı geri çekerse.

:dispirited::dispirited::dispirited::dispirited::dispirited::dispirited::dispirited::dispirited::dispirited::dispirited::dispirited::dispirited::dispirited::dispirited::dispirited::dispirited::dispirited::dispirited::dispirited::dispirited::dispirited::dispirited::dispirited::dispirited::dispirited::dispirited::dispirited::dispirited::dispirited::dispirited::dispirited::dispirited::dispirited::dispirited::dispirited::dispirited::dispirited::dispirited:

şu lanet statta kazandığımız anda o azizenin alacağı surat şeklini düşünebiliyormusunuz?
geleneksel stad yakma, adam dövme, taraftarına satılık köpekler deme ne ararsan olacak eğlence gani yani..
yarın şampiyonluk filan için değil şu 17 yıllık sinek vızıltısından kurtulmak ve büyük konuşan azizeye laflarını yedirmek için kazanamamızı istiyorum..
beraberlik bi boka yaramıyo seneye yine başlarlar 18 sonodor yonomoyorsonuz bla bla bla..
ezilelim kaleye şut filan çekemeyelim ama 0-1 kazanalım..
pek bişey değişeceğini sanmıyorum "ehe ehe ehe bizi 20 yıldır yenemiyonuz ehe ehe ehe" demezler " aha aha aha bizi 20 yılda bi defa yendiniz aha aha aha " derler

Atkıları sarı kırmızı
Cimbomun harbi çocukları...

Yine aylardan kasım...

{taptap}

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt