Gokhan Yamanli
Büyük Kaptan
- 22 Mart 2015
- 25.300
- 12.464
- 1.823
Riekerink umarim galibiyetle veda eder
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
pek bişey değişeceğini sanmıyorum "ehe ehe ehe bizi 20 yıldır yenemiyonuz ehe ehe ehe" demezler " aha aha aha bizi 20 yılda bi defa yendiniz aha aha aha " derlerşu lanet statta kazandığımız anda o azizenin alacağı surat şeklini düşünebiliyormusunuz?
geleneksel stad yakma, adam dövme, taraftarına satılık köpekler deme ne ararsan olacak eğlence gani yani..
yarın şampiyonluk filan için değil şu 17 yıllık sinek vızıltısından kurtulmak ve büyük konuşan azizeye laflarını yedirmek için kazanamamızı istiyorum..
beraberlik bi boka yaramıyo seneye yine başlarlar 18 sonodor yonomoyorsonuz bla bla bla..
ezilelim kaleye şut filan çekemeyelim ama 0-1 kazanalım..
pek bişey değişeceğini sanmıyorum "ehe ehe ehe bizi 20 yıldır yenemiyonuz ehe ehe ehe" demezler " aha aha aha bizi 20 yılda bi defa yendiniz aha aha aha " derler
aynn.yesNe diyecekleri umrumda olmaz ki diyemezler,çünkü yakarlar o stadı.Coşar yarın kazanırsak buralar.
20 ? 2-0?Yine aylardan kasım...
{taptap}
s20 ? 2-0?
Koyulur döneriz.s
Keramettin, mactan beklentin nedir?
sKoyulur döneriz.
Keita dönemi de numaraları yoktu. 4-1 kaybetmiştik.s
Fener'in 1 numarasi olmdigina ragmen geleneksel seri devam eder diyorsun yani.. Katilmamak elde degil.
Ama bu sene yenemiyorsan bir daha beklentiye girmemek lazim.
sKeita dönemi de numaraları yoktu. 4-1 kaybetmiştik.