16/17 H:11 | Fenerbahçe 2-0 Galatasaray | MS | 20 Kasım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fa7c9043d7e02a36ea304bd9409cc123.jpg

e60b95097d92f1eff18de8ae991cf490.jpg

ef156dd26ee476b39d80e8fb47a9bbe6.jpg

17 yıllık seri dedikleri zımbırtının ilk adımı, real madridi yenen takım fenere yeniliyor neden mi ? görüntülerdeki ilk 2 pozisyonda verilmeyen penaltı+kırmızı ve kaldırılan alakasız ofsayt bayrağı ortada

Fenerbahce 2 - Galatasaray 1 (06.05.2001) - YouTube

Dediğini eleştirmek için söylemiyorum renktaş da,o sene Yimpaş Yozgat'tan da 4 yemiştik Real maçının hemen sonrasında.Bu mantık pek doğru gelmedi bana,Real'i yenen takım vs.

Lig maçı değildi,kupa maçıydı o,2008'de.Ligde 2-0 Fener yendiği gibi 4-5 tane de net gol kaçırmıştı.Kupa maçında da tam tersi olmuştu,duran toplarla,sağlı sollu ataklarla zorlamıştık zorlamıştık ama kilidi açamamıştık,efsane maçtı 0-0 bitmişti.
Doğru diyosun. Ya aslında bu işin tadı kaçtı oyuncular veya taraftar niye bu kadar kompleks yapıyor bu durumu anlamadım bu adamları 1 kere bile yensen tarihte belki 3 kere belki 5 kere anılacak bir istatistik elle tutulur bir yanı yok kendi evinde yenilmeme ne kadar büyük bir özellik olabilir ki hayır yine yenilsek ne olur çok abartı geliyor bana bu geyikler.. Altı üstü bir lig maçı ve iyi oyunla filan olduğu da yok bunların. Mesela bizim bunlara play off sezonunda evimizde yenildiğimiz maç onların bizi yendikleri maçların hemen hemen tümünden üstün bir oyunladır eminim, ben hala keyifle hatırlıyorum o maçı şampiyon olduğumuz için olabilir tabii de unutulmuyor yani.

Fenerin orta sahası, son yillara göre çok vasat.

Orta saha ağırlıklı bir şablon ile oynayıp, oyunu rahatça elle alabiliriz.
Bekler çok öne çıkmalı...

Oyun içinde şablon:

_____________|Muslera|
_________Serdar____Hakan
______________DeJong
Cavanda___ Tolga_Sneijder___ Carole
_____Podolski___________Bruma
________________Eren

~Pablo Emilio Escobar Gaviria~

Galatasaray küçük yazılmaz, yazan varsa alırız façasını aşağıya

palaaa_1.jpg

Yillarca oynadigim Fifa ve Pes Oyunlarindan tek ögrendigim sey 4-2-4 isledigini rakibe karsi
4-5-1, 4-4-2 yalandir bana göre, tabi birde insanda fifa 16 olunca brumada yok, olcan ile rodriguez, sabri ile oynuyoruz, kadro güncellemeside yapmiyor, neyse

bruma-eren-podolski-yasin
--------sneijder-----------
--------tolga/jong---------
carola-hakan-karar veremedim-cavanda
-----muslera--------

ön tarafta yapacagimiz pres ile maci elimizde tutacagiz ve pres ön alanda baslayacaktir.
Sonra gollerde gelir aliriz maci
Fifa da çok başarılı oldu:

___________Muslera
Cavanda Serdar Hakan Carole
_________Josue Sneijder
Podolski __Sinan Eren__ Bruma

JOR duy bizi !!!

Son düzenleme:
belki 5 bin mesaj atmışımdır bir kez dahi kuş imasının imasını bile yemedim..
çünkü bu forumu okuyan gizli kuşlara
+ aslında kuş olup fetö gibi gizlenen kaypak kuşlara
iki elim kanda olsa bile saydırdım sövdüm sindim..
masum fenerli yoktur..alayı 25 kuruşluk gazete bunların..
yok halam dayım eniştem fenerli olabilirmiş hikaye ..korkmayacaksın ..acımayacaksın..
bu forumu okuduğuna pişman edeceksin..
embesil kuşlara çaka çaka söveceksin..

Burak Erdim Yiğit

yenilirse cahil türk pis yöneticiler tarafından kovulacak olan SN JOR BEY'e olası bir mağlubiyette jb ön hazırlığı seziyorum.

yetkililer göreve
@Kadir Ari burakı yetkilerini kullarak derhal ihrac et

Dediğini eleştirmek için söylemiyorum renktaş da,o sene Yimpaş Yozgat'tan da 4 yemiştik Real maçının hemen sonrasında.Bu mantık pek doğru gelmedi bana,Real'i yenen takım vs.

doğru diyorsun ama neticede üstdüzey maçlardaki konsantrasyon seviyeleri birbirlerine yakın olduğundan alınan sonucların kıyaslanabileceğini düşündüğümden bunu yazdım,zaten maçtaki pozisyonlar da ortada

Son düzenleme:
Eren de artık birşey yapmalı....
İyi başladı ondan sonra foş

Kalitesini göstermeli!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt