Emre Arslan
Cezalı
- 27 Temmuz 2011
- 24.237
- 27
- 1.098
Destur daha 2.mesajımızdan kuş iması geldi. Ben görüşümü yazdım.
Ben sana kuş demedim ki? Nereden çıkardın şimdi.
suçlu psikolojisi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Destur daha 2.mesajımızdan kuş iması geldi. Ben görüşümü yazdım.
17 yıllık seri dedikleri zımbırtının ilk adımı, real madridi yenen takım fenere yeniliyor neden mi ? görüntülerdeki ilk 2 pozisyonda verilmeyen penaltı+kırmızı ve kaldırılan alakasız ofsayt bayrağı ortada
Fenerbahce 2 - Galatasaray 1 (06.05.2001) - YouTube
Ben sana kuş demedim ki? Nereden çıkardın şimdi.
suçlu psikolojisi![]()
GSC forum üyeleri ilk 500 mesajı boyunca kuş , 1000. mesajına kadar tinerci daha sonraki 2binci mesajına kadar da troll damgası yer.Bu doğal bir süreçtir.Destur daha 2.mesajımızdan kuş iması geldi. Ben görüşümü yazdım.
GSC forum üyeleri ilk 500 mesajı boyunca kuş , 1000. mesajına kadar tinerci daha sonraki 2binci mesajına kadar da troll damgası yer.Bu doğal bir süreçtir.
Doğru diyosun. Ya aslında bu işin tadı kaçtı oyuncular veya taraftar niye bu kadar kompleks yapıyor bu durumu anlamadım bu adamları 1 kere bile yensen tarihte belki 3 kere belki 5 kere anılacak bir istatistik elle tutulur bir yanı yok kendi evinde yenilmeme ne kadar büyük bir özellik olabilir ki hayır yine yenilsek ne olur çok abartı geliyor bana bu geyikler.. Altı üstü bir lig maçı ve iyi oyunla filan olduğu da yok bunların. Mesela bizim bunlara play off sezonunda evimizde yenildiğimiz maç onların bizi yendikleri maçların hemen hemen tümünden üstün bir oyunladır eminim, ben hala keyifle hatırlıyorum o maçı şampiyon olduğumuz için olabilir tabii de unutulmuyor yani.Lig maçı değildi,kupa maçıydı o,2008'de.Ligde 2-0 Fener yendiği gibi 4-5 tane de net gol kaçırmıştı.Kupa maçında da tam tersi olmuştu,duran toplarla,sağlı sollu ataklarla zorlamıştık zorlamıştık ama kilidi açamamıştık,efsane maçtı 0-0 bitmişti.
5. Mesajını Nkfvas yazarak olumsuzlestirmeye ne dersin kardes?Cümledeki Galatasaray'ın üzerini boldlamışsınız. Biz diye yazmamamı mı yadırgadınız diye düşündüm.
Fifa da çok başarılı oldu:Yillarca oynadigim Fifa ve Pes Oyunlarindan tek ögrendigim sey 4-2-4 isledigini rakibe karsi
4-5-1, 4-4-2 yalandir bana göre, tabi birde insanda fifa 16 olunca brumada yok, olcan ile rodriguez, sabri ile oynuyoruz, kadro güncellemeside yapmiyor, neyse
bruma-eren-podolski-yasin
--------sneijder-----------
--------tolga/jong---------
carola-hakan-karar veremedim-cavanda
-----muslera--------
ön tarafta yapacagimiz pres ile maci elimizde tutacagiz ve pres ön alanda baslayacaktir.
Sonra gollerde gelir aliriz maci
Dediğini eleştirmek için söylemiyorum renktaş da,o sene Yimpaş Yozgat'tan da 4 yemiştik Real maçının hemen sonrasında.Bu mantık pek doğru gelmedi bana,Real'i yenen takım vs.