16/17 H:11 | Fenerbahçe 2-0 Galatasaray | MS | 20 Kasım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salak Milyoner di sanırım. Köyden indim şehire de olabilir tam emin değilim.

Ama o kadın bayağı bir Kemal Sunal filmlerinde oynuyordu.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Sergen fake hesaplarinda yesilcam yildizlari ve eski sanatcilarin ismini kullaniyordu

Jeffrey de morgan'ı nasıl buluyorsun ?

harbi hastası oldum sebebini tahmnin edebiliyorsundur zaten diziden dolayı. daha evvel denk gelsemde üstün körü dikkat etmeden izlemişimdir filmlerini ama adamın oyunculuğu tripleri ayrı bi dunyaymıs. son dönemde takık olduğum sürekli takip etmeye çalıstığım iki oyuncudan biri. diğeride mads mikkelsen buda hannibalın dizisnden sonra olustu.

şansıma gecenlerde ikisinin aynı fılmde oynadığı yeni bi western film denk geldi yanlarında da eva green film aşırı iyi olmasada kadrodan dolayı bana nirvana gibi geldi.. mads mikkelsenin kısa sürede bir çok filmini izledim işte geriye 3 4 puanlık filmleri kaldı onlarada bakmam. şimdide jeffrey reisin oyunculuğunun ve karakterinin çok beğenildiği bi vampirli canavarlı ergen dizisi var onun hatrına bakayım diyorumda fazla bölumde oynamadı falan dıyorlar ancak oyunculuğu ve karakteri aşmış diyip duruyorlar işte.

Aile üyelerimin oldugu mesajın altına paralı köpekler yazdıgının farkındamısın sen ? Türkcen çok iyi degil diye birşey demiyorum musap.

Hamdolsun türkcem iyidir. Klavye ara sira bozuyor. La bebe desen nolur? Euheujeuhe semihime küfür ediyorlar annneeee diye küfür edip video mu yollayacaksin?

salakoda hamam sahnesi mi var yav :asd:

hamidonun ev partı iyiydi bence
Ya meral zeren evin hamamin da kizlar tarafindan yikaniyir. Tam o sirada catida tirat yapan salo eminenin gavur babasi eminenin uvey annnesinin kiskirtmalari sonucu tas sopa ve terlikle urkutuluyor salo korkup dengesini kaybediyor bacadan hamama dusuyor kargasadan korkan emine legenden oylece kalkip arkasini boca deligine donuyor. Salo baca deliginden dusup karsilastigi goruntude bayiliyor. Salo uyandiginda falakya yatirilmis buluyor kendini.
Tapadan bunu yazcagima videosunu koydaydim keske. Son satirlarda degisik bi pismanlik yasiyorum

Bu sacma yenememe serisinin icinde one gectigimiz ender maclarda farki 2'ye cikaramamak ve maclarin genelinde ilk 20 dakikada goller yemek bizim sonumuzu hazirladi. Hele 2-0'den 2-2 yaptigimiz macta Baros onu kacirmayacaktin kocum. Yaktin bizi :(

Forumun yarisi umitin feykleri yarisindan biraz azida sergenin. Geriye kalan kisim suan online olanlar. Hatta şartelin hesap bile sergen veya umit olabilir.

Kocum benim . Kendini Magdur duruma düsüme . Ne annene ne de babana birsey dedim. Beyinin var oku yeniden , jeton düser inaniyorum sana

Annem,Babam,Dedem Hepimiz Kütahyalıyız yazdım.

Altına Alıntı yaparak Paralı Köpekler yazdın ?

Başkasının gazıyla gelip bana sallama. Buraların asıl karışık oldugu mevzularda sen burda yoktun bir halt bilmiyorsun. Abilerinden gaz alıp gelme kendin ol. Bidahada öyle ailevi paylaşımlara köpekli möpekli yazma.

harbi hastası oldum sebebini tahmnin edebiliyorsundur zaten diziden dolayı. daha evvel denk gelsemde üstün körü dikkat etmeden izlemişimdir filmlerini ama adamın oyunculuğu tripleri ayrı bi dunyaymıs. son dönemde takık olduğum sürekli takip etmeye çalıstığım iki oyuncudan biri. diğeride mads mikkelsen buda hannibalın dizisnden sonra olustu.

şansıma gecenlerde ikisinin aynı fılmde oynadığı yeni bi western film denk geldi yanlarında da eva green film aşırı iyi olmasada kadrodan dolayı bana nirvana gibi geldi.. mads mikkelsenin kısa sürede bir çok filmini izledim işte geriye 3 4 puanlık filmleri kaldı onlarada bakmam. şimdide jeffrey reisin oyunculuğunun ve karakterinin çok beğenildiği bi vampirli canavarlı ergen dizisi var onun hatrına bakayım diyorumda fazla bölumde oynamadı falan dıyorlar ancak oyunculuğu ve karakteri aşmış diyip duruyorlar işte.
Aynen.

Diziden epey soğumuştum, çok önemli olaylar olmasına rağmen 6. sezonun finalini güç bela bitirebilmiştim, 7. sezonu 4. bölüm bitene kadar hiç merak etmedim, bir gün yapacak bir bulamadım bir bölüm izleyeyim bari dedim bir oturdum 4 bölümü bitirip kalktım :D sebebi tamamen Negan karakteriydi tabi.

Bu kadar karanlık ve nefret edilesi işler yapan bir karakterin izleyiciye kendini bağlatması zor bir şey olsa gerek.

Annem,Babam,Dedem Hepimiz Kütahyalıyız yazdım.

Altına Alıntı yaparak Paralı Köpekler yazdın ?

Başkasının gazıyla gelip bana sallama. Buraların asıl karışık oldugu mevzularda sen burda yoktun bir halt bilmiyorsun. Abilerinden gaz alıp gelme kendin ol. Bidahada öyle ailevi paylaşımlara köpekli möpekli yazma.

Beyinin var demistim , yanilmisim . Lan bebe
Ahlaksizlar yazmissin bizde pavali köpekleb yazip fbli confirmed yazdik. Gerisini sen düsün dicem de, galiba sicmak icin bile salaksin. Beyinini calistir ara sira. Paslanmis bebe

Aynen.

Diziden epey soğumuştum, çok önemli olaylar olmasına rağmen 6. sezonun finalini güç bela bitirebilmiştim, 7. sezonu 4. bölüm bitene kadar hiç merak etmedim, bir gün yapacak bir bulamadım bir bölüm izleyeyim bari dedim bir oturdum 4 bölümü bitirip kalktım :D sebebi tamamen Negan karakteriydi tabi.

Bu kadar karanlık ve nefret edilesi işler yapan bir karakterin izleyiciye kendini bağlatması zor bir şey olsa gerek.
Dogru bak ayni baglilik mesela vali de olusmadi varsada tank muhabbetinin heyecanindan dolayi tek tuk.

Bu adam baska bisey cidden birde bilmiyorum pek spoilerda sayilmaz soyliyim cizgiromanda halen olmemis negan. o kalitede bi oyuncu ustelik boyle bi sansasyon yarattiysa isleri ister istemez acilacak uzun yillar dizide nasil tutacaklar merak ediyorum. Gerci karakter bu cizgide kalirsa isimize gelir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt