Mehmet Ocak
10 Numara!
- 13 Ocak 2013
- 10.109
- 4.565
- 1.198
Ciktim tasin ustuneeee
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kapat lan o telefonu.
Annem,Babam,Dedem Hepimiz Kütahyalıyız yazdım.
Altına Alıntı yaparak Paralı Köpekler yazdın ?
Başkasının gazıyla gelip bana sallama. Buraların asıl karışık oldugu mevzularda sen burda yoktun bir halt bilmiyorsun. Abilerinden gaz alıp gelme kendin ol. Bidahada öyle ailevi paylaşımlara köpekli möpekli yazma.
ballı süt içip içip gelenin şirazesi kayıyor
Sırıtma lan. Hem neden ustune alindin kimseden alinti yapmadim benNerden bildin yav?![]()
Sırıtma lan. Hem neden ustune alindin kimseden alinti yapmadim ben
HayirOrtaya yazdın ama açıkça muhataplarından biri benim,direk belli olmasa da ima var kinaye var.
Şaka bir yana,sadede gelirsek,siz bana 1-2 aydır takılıyorsunuz,trollüyorsunuz.Ben sana 1-2 kere yapmışım çok mu?
Pki. ii frmlrO zaman problem yok,sulh ilan edebiliriz.![]()

Pki. ii frmlr![]()
Nerdee eski neskuikler artik eskisi gibi yapmiyorlar.Aramızda nesquik içip kafayı bulanlar görüyorum.
Yanniz tam anketi acilacak konuya temas etmisim. Anket yetkilisi varsa derhal acmaliNerdee eski neskuikler artik eskisi gibi yapmiyorlar.
Eskisi gibi olmayan 3 urun
1● camel
2● Coca cola
3● neskuik
Nerdee eski neskuikler artik eskisi gibi yapmiyorlar.
Eskisi gibi olmayan 3 urun
1● camel
2● Coca cola
3● neskuik
Yeterli kalitede bi mizah sunumu olmiyacagini dusundum. Hem necati ates gibi birini boyle ahlaksiz bi dusunceye alet edemezdim renkdasAhanda kafayı buldum diyip avatarımın resmini gösterseydin tarihi bir kapak yapmış olacaktın.
Yeterli kalitede bi mizah sunumu olmiyacagini dusundum. Hem necati ates gibi birini boyle ahlaksiz bi dusunceye alet edemezdim renkdas