16/17 H:11 | Fenerbahçe 2-0 Galatasaray | MS | 20 Kasım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0-2 kazaniriz diyordum da

5-0 kaybettiğimiz U21 maçını gördüm şimdi. Umutların soldu resmen.

Sanki fark mı yiyeceğiz akşam gene :(

Söyle birsey var bugün yenilirsek (ki yenilecegimizi hic sanmiyorum) üst üste 3 mac kaybetmis olacagiz ligde.

Bunu en son o lanetli 2010/11 sezonunda yasamistik, orada 4 mac arka arkaya kaybetmistik, bu 4 macin arasinda 1-0 öne gecip de 1-2 kaybettigimiz Fener maci da vardi

sabri öküzünü 2 yıl önce kadıköyde yedirdigi gol aklıma geldikçe dahada kinleniyorum o herife

Selcuk oynamazsa 1-1 bitebilir

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sabri falan neyse de şu semih oynamasın.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Eren bakalım bugun napacak merak ediyorum

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1-1 berabere biter maç

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

De Jong oynarsa, daha defansif bir Galatasaray görürüz diyor yorumcular. Halbu ki De Jong toplari Selcuk'tan cok daha verimli kullaniyor, cok daha dikine kullaniyor.

Bu Selcuk yalakaligi nedir arkadas? Adam yedek takimla idmana cikiyor, hemen depresyona girdi diye haberler cikiyor, bir sonraki idmana cikmiyor, Kayseri macinda oyundan aliniyor, ortalik yIkIlIyor..

Offf offff Fener'in takim savunmasi cok iyimis..

Welliton gibi kisa boylu oyuncu 2 gol atar, Kasimpasa'nin kisa boylu oyuncusu nerdeyse kafa golü atar, Alanya bile savunmayi zorlayip 1 puan kopartir deplasmanda, Batalla gibi oyuncu kafa golü atar, Osmanli 1 puan almasina ragmen ezip gecer..

.. ama takim savunmasi müthis ya.. Kayseri'den 3 gol yedi mallar, ne takim savunmasi.. Sisirmeye devam.

CxtarIuWQAAKi0r.jpg

Kornerlerde gol yesek şaşırmam

Bizimkiler kornerde en mal şekilde defans yapıyor

Sow mesela bu durumdan faydalanabilir

Neustadter - Josef orta sahası ligin en rezil orta sahası olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt