16/17 H:11 | Fenerbahçe 2-0 Galatasaray | MS | 20 Kasım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sinanın artık mücadele gücünü yükseltmesi lazım hele böyle büyük maçlar kırılgan futbolculara çok ağır gelir hırslı ve dikkatli olması lazım.

Sinan Karabük maçındaki gibi yine savunmaya yardım etmezse fena sövücem.

Hürriyet falan 11 belli oldu diyor selçuk ve poldi yok. Sinan inşallah iyi performans gösterir sinan sabri kanadı tehlike..

Bu kadro kontraya isaret. Her iki kanattan hizli ataklarla oynayacaz gibi. Allah utandirmasin

Serdar keske daha önce de oynasaydi adami begendigimden degil de kazik öyle ya da böyle girdi bari tekrar sakatlanmadan kullansaydik kullanabildigimiz kadar.

Böyle önemli maclarda teknik direktörlerin haftalardir oynamayan adami pat diye ilk 11'e sürmesini hic sevmiyorum ben. Hele hele Stoper gibi uyumun cok önemli oldugu bir bölgede.

Serdar Aziz hirsli dogru, ama hamleleri ile cok dengesiz, penalti veya ceza sahasi yakininda önemli fouller yapabilir.

Serdar keske daha önce de oynasaydi adami begendigimden degil de kazik öyle ya da böyle girdi bari tekrar sakatlanmadan kullansaydik kullanabildigimiz kadar.

Böyle önemli maclarda teknik direktörlerin haftalardir oynamayan adami pat diye ilk 11'e sürmesini hic sevmiyorum ben. Hele hele Stoper gibi uyumun cok önemli oldugu bir bölgede.

Milli takimda Serdar-Hakan oynadigi icin yapmistir belki sonucta milli maclarda uyumluydu iki stoperde

Serdar-Hakan | De Jong - Tolga tercihleri çok doğru, Sabri, Sinan tartışılır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt