16/17 H:11 | Fenerbahçe 2-0 Galatasaray | MS | 20 Kasım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selcuk gercekten oynamiyorsa ben Sabriye tahammül edebilirim. Hatta Semih de olmazsa mis gibi olur, 3S nin ücünün de bir anda olmamasi muhtesem ötesi olurdu tabi ama 2 tanesinin olmamasina bile insan seviniyor.

Son başakşehir maçı ile beraber bu maça ve şampiyonluğa dair inancımı ve umudumu yitirmiştim o yüzden en ufak bir heyecan hissetmiyorum. Lakin umarım adımıza hayırlı bir sonuç çıkar. Bu sene bizden bir şey olmayacaksa bile en azından şu gereksiz seri bitmiş olur diyeceğim ama söylediğime ben de inanmıyorum. Umarım takım sahada yaptıkları ile buna inandırır bizleri.

Fenerliler Selcuk yok diye seviniyor, garibanlar bilmiyorlar tabi selcugun el freni oldugunu

Geliyoruz ulan

Hadi beee

sinanın yerine yasin olmalıydı bence sinan hızlı ama yasin kadar ayakta top tutamıyor

Su derbi bitse de bir rahat etsek

Yenecek miyiz yoksa gene fark mı yiyecegiz diye stres yapmaktan bittim kaç gündür.

Nasıl biterse bitsin oh diyeceğim be. Yetti valla.

Bruma, Süper Lig’in en fazla çalım atan oyuncusu (56); en yakın rakibinden 27 fazla çalım attı. Yılan.

Bu maçı kaybedersek rickerink gidermi? Yada gitmelimi?

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Vay anasini disari ciktim maci izlemek icin arkadasin yanina gidecektim disarida sesler duydum. Megerse burada gösteri varmis daha dogrusu protesto.

Tren garinin orada büyük bir camii yapilacakti, araplar mi ne yapacakti tam bilmiyorum orasini ama 1600 metrekarerlik alanda yapacaklardi. Neyse asiri sagci olan ve yabanci düsmani olanlar toplanmis protesto yapiyor. Simdi eve geldim geri, biraz sakinlessin öyle giderim arkadasa. Tam da yolumun üstünde, simdi orada yollari falan da kapatmislardir.

Bu müslüman ve yabanci düsmanlari iyice artti yine son zamanlarda. Hatta nazilere yakinlik hissedenler acik acik söyler oldu bunu disarida.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt