16/17 H:11 | Fenerbahçe 2-0 Galatasaray | MS | 20 Kasım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bruma, Sener'in icinden gecer cok kotu seyler olur hazirlikli olalim

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

F.Bahçe ligde 3 kez %50’nin altında topa sahip oldu ve bu maçların üçünü de kazandı, %60’ın üzerinde topa sahip olduğu 3 maçı ise kazanamadı

Bence bu istatistik önemli.. Topu fenere vermeliyiz sinan ve bruma büyük tehdit oluşturur

kagit uzerinde cok daha iyi kadromuz var. Tek sikintimiz oyuncularin ayaklari titreyecek mi?

Aynen bakmicam diye kendime söz vermiştim şuan mekana doğru yoldayım çok pis gaza geldim

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Hele birde yenersek yeniçeriler gibi önümüze çıkan her fenevliyi tokatlarız herhalde.:gsbayrak:

Adamların ortasahası josef ve roman denen 2 kazma ötesi kazma...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cxt0Hs1WEAA5MF1.jpg
Selçuk olmayınca, ne kadar güzel oluyor muş bu grafik

~Pablo Emilio Escobar Gaviria~

Mac fenerin kontrolunde gececektir. Pres yapmaya cok yatkin bir kadrosu var fenerin. De jong Tolga ikilisinin oyun kurabilecegini sanmam. Ancak dikine paslarla sinan ve Bruma ile cok etkili olabiliriz. Kadrolari gorunce ciddi ciddi kazanabilecegimizi dusunmeye basladim.

kagit uzerinde cok daha iyi kadromuz var. Tek sikintimiz oyuncularin ayaklari titreyecek mi?

Sadece biz degil. Bizim acimizdan baski her sene azaliyor, esas Fenerbahce´nin artik galibiyet baskisi cektigi dönemlerdeyiz. Biraz daha akilli, ve biraz daha zeki olsaydik bu son 6-7 deplasmanda en az iki mac kazanmis olurduk.

Bu sezonki kaderimizi büyük ölçüde belirleyecek maç. Rakipte Topal ve Lens' yok. Bizim için avantaj. Fakat son dönemde kötü oynuyoruz ve evimizde üst üste maçlar kaybederek demoralize olduk. Karşı takım ise toparlanma evresinde lâkin onların da çok iyi futbol oynadığı söylenemez.

Tabii bir de yıllardır süregelen kazanamama serimiz var. İyi oynayıp kaybettiğimiz çok maç da var hepimizin malumu. Riekerink hoca böyle bir atmosferi kaldıracak mı meçhul. Son dönemlerde pek iyi sinyaller vermiyor takım. Riekerink de oyunu okuma ve müdahele anlamında yetersiz kalıyor maalesef. Bu maç doğru 11'i çıkarıp yerinde hamlelerle bizi sevindirir umarım.

Sonuç olarak kazanırsak her açıdan çok iyi olur. Kaybedersek işler iyice sarpa sarar. Beraberlik daha ağır basıyor gibi.

Takımımıza şimdiden başarılar..

Bu arada iyi oyunun Allah belasını versin. O kadar sene iyi oynadık ne oldu? Kötü oynayalım, ama rüzgârın azizliği, çimin kalkması, onun bunun kıçına başına çarpan bir topla kazanalım, hatta ofsayttan atalım golü kudursun şikeciler. Başka bir şey istemiyorum.
Galibiyet Gölü de Sabri Reis de olsun :D

~Pablo Emilio Escobar Gaviria~

Sadece biz degil. Bizim acimizdan baski her sene azaliyor, esas Fenerbahce´nin artik galibiyet baskisi cektigi dönemlerdeyiz. Biraz daha akilli, ve biraz daha zeki olsaydik bu son 6-7 deplasmanda en az iki mac kazanmis olurduk.
O statta ki ugursuzlugu aciklamak mumkun degil Adem. Yanlis hatirlamiyorsam linoln arda kewell baroslu donemde Maldonado-Josico orta sahasindan 4 tane yemeyi becermistik.

Kaptan bozuntusunun yokluğunda bütün duran toplar Sneijder'e kalacak.Frikikten bir tane yazmasını bekliyorum.

Sabri yüzünden gol yersek Rikerink benim için biter

Cavanda'nın oynaması lazım . Sabri'yi rakip futbolcular lokma olarak görüyor hiç değilse Cavanda'dan çekiniyorlar.

Tolga insallah sut cekmez

Ulan bende aurelio zannettim hic dikkat etmedim abidalmis harbi

Ulan yenin artık şu sene. Birinin kıçına başına çarpsın, girsin şu top. Bir defa da şans bizden yana olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt