- 1 Temmuz 2010
- 19.924
- 6.632
- 1.823
Bruma, Sener'in icinden gecer cok kotu seyler olur hazirlikli olalim
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Resmen savaşa gidecekmiş gibi heyecan var içimde bu nasıl bir aşktır böyle.
Aynen bakmicam diye kendime söz vermiştim şuan mekana doğru yoldayım çok pis gaza geldim
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Selçuk olmayınca, ne kadar güzel oluyor muş bu grafik
kagit uzerinde cok daha iyi kadromuz var. Tek sikintimiz oyuncularin ayaklari titreyecek mi?
Galibiyet Gölü de Sabri Reis de olsunBu sezonki kaderimizi büyük ölçüde belirleyecek maç. Rakipte Topal ve Lens' yok. Bizim için avantaj. Fakat son dönemde kötü oynuyoruz ve evimizde üst üste maçlar kaybederek demoralize olduk. Karşı takım ise toparlanma evresinde lâkin onların da çok iyi futbol oynadığı söylenemez.
Tabii bir de yıllardır süregelen kazanamama serimiz var. İyi oynayıp kaybettiğimiz çok maç da var hepimizin malumu. Riekerink hoca böyle bir atmosferi kaldıracak mı meçhul. Son dönemlerde pek iyi sinyaller vermiyor takım. Riekerink de oyunu okuma ve müdahele anlamında yetersiz kalıyor maalesef. Bu maç doğru 11'i çıkarıp yerinde hamlelerle bizi sevindirir umarım.
Sonuç olarak kazanırsak her açıdan çok iyi olur. Kaybedersek işler iyice sarpa sarar. Beraberlik daha ağır basıyor gibi.
Takımımıza şimdiden başarılar..
Bu arada iyi oyunun Allah belasını versin. O kadar sene iyi oynadık ne oldu? Kötü oynayalım, ama rüzgârın azizliği, çimin kalkması, onun bunun kıçına başına çarpan bir topla kazanalım, hatta ofsayttan atalım golü kudursun şikeciler. Başka bir şey istemiyorum.
+ JOR Avatar 1 AYKazanırsak Riki beyi 1 ay boyunca eleştirmeyeceğime söz veriyorum
O statta ki ugursuzlugu aciklamak mumkun degil Adem. Yanlis hatirlamiyorsam linoln arda kewell baroslu donemde Maldonado-Josico orta sahasindan 4 tane yemeyi becermistik.Sadece biz degil. Bizim acimizdan baski her sene azaliyor, esas Fenerbahce´nin artik galibiyet baskisi cektigi dönemlerdeyiz. Biraz daha akilli, ve biraz daha zeki olsaydik bu son 6-7 deplasmanda en az iki mac kazanmis olurduk.
Sabri Volkan Sen eslesmesi cok sikintili