16/17 H:11 | Fenerbahçe 2-0 Galatasaray | MS | 20 Kasım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sinan'ın acilen çıkması lazım. Podolski girmeli.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bide Caroleye yedek olacak birini alalım diyorlar ona deliriyorum lan 24 yaşına kadar Fransa 2.liginde oynamış adamı ilah yaptılar hucumu zaten iyi değil

carole trabzon macinda da ayni hatayi yapti
iyi dedigimiz daga meteor dusuyor

Hocaya teşekkür etme vakti geldi de geçiyor.

Tek bu maç için söylemiyorum. Takımın ne oynadığını ben çözemedim. Zerre sistem yok. Taktik yok. Kimin ne yaptığı belli değil. Terim i eleştiririz karambol oyunu oynatıyor diye, JOR ondan beter. Böyle giderse Avrupa potasına bile giremeyiz.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adam bomboş vurdu bomboş. Diyecek söz bulamıyorum.

İki takım da bok gibi.İki takımdan da bu sezon hiç bişey olmaz.Ama adamlar kötü olmalarına rağmen hırslılar çabalıyorlar bişeyler yapmaya çalışıyolar.Bu bile bizden üstün olmalarına yetiyo.1000 tane pas yapsan nolur topu rakip alana götüremedikten sonra.Her pozisyonda adamlar ölümüne giriyolar.Bizde şu ana kadar bunu tek yapabilen De Jong ve biraz da Tolga oldu.Hücum yok zaten.Bruma'nın zayıf şutu dışında Volkan yere yatmadı.Derbi tarihinin en rezil ilk yarısı oynanmasına rağmen durup dururken malca bir gol yiyebiliyoruz.Rakibin kadar hırslı mücadeleci maçı isteyerek oynamazsan değil 17 sene 50 sene boyunca kazanamazsın.

Tolga potansiyel kırmızı kart oyuncusu.
Oyun oynamak isteyen takım fenerbahçe, bizim hiç bir çabamız yok daha doğrusu haftalardır böyle

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tüm Hakan Balta destekcileri BJK macinda ve bu macta yedirdigi golü anlamistir umarim. Ben böyle markaj görmedim..

BJK maci sonrasi resimler ile kanitlamistim, 2 golde de adam fln tuttugu yoktu adamin. Iste böyle kabak basina patlar.

Böyle rezil gol amatörde yenmez ulan mal herifler..

Sinan Gümüş de ne öküzmüş birader. Eksik oynadık 45 dk onun yüzünden.

Riekerink de öyle izliyor. Aferin oğlum. Yedin golü rahatladın.

Iki hafta once yazdik. Mal mal kadroyu kurarsan yersin.

Hayatinda ne zaman gordun sneijderin 10 numara oynadigini.
Her fener maci ayri bi olay. Koydugumun yerinde oyun kuramuyorsun. Top dagitan adamin forvete yakin sokarlar oyle isi. 3 lu orta saha oynatacaktin allahin mali
Tolga - jong -sneijder dedik iki supurucu bir oyun kurucu. Sola kayiyormus lan 2 sene once sampiyon olunca bu adam sola kaymiyor muydu mal mal isler. Ne oldu orta sahayi gecemiyorsun daha.

3lu orta sahaya gecip saga varsa yasin yoksa podolski girmeli. Sabride cikmali sinan ve tolga'yi aksatan adam sabri cunku bir bakiyorsun yok.
Cavanda podolski/yasin ikinci yari bu degisiklik sart

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bok
Vasat
Kötü
Plansız lık

Karışımı birşey oynuyoruz.

~Pablo Emilio Escobar Gaviria~

Fenere ver topu oynasın arkadaş ne salak salak baskı yapıyoruz, kendimizi yoruyoruz anlamadım sanki oyun kurabiliyorlar. Baskı olmasa bile saçma sapan pas hatalarından top kaybediyorlar.

Sneijder kafası kopmuş tavuk gibi koşmaktan başka bir bok yapmıyor. Riki bey takıma bir taktik vermemiş şunu yapın bunu yapın dememiş çıkın takılın kafanıza göre demiş herkes ayrı alemde...

Sinan, Bruma aynı kanatta takılıyor sol kanat boş kalıyor ki golü yediğimizde ikisi de sağ kanattaydı bu aklı hoca verdiyse derhal bu gece gönderin.

Sahada 10 tane Bruma'nın ağzına bakan adam var lan bi organizasyon, bi derinlemesine pas, bir ver kaç vs yok tamamen bruma 2 adam geçecek şapkadan tavşan çıkaracak gol atacağız. Ama suç futbolcularda değil kaç hafta olmuş şu kadro yapısına uygun oyun sistemini oyunculara aşılayamayan hocada

Lan şut yok, orta yok, ara pas yok nasıl gol atacaksın?

bukadar kötü oynayan feneri yakalamissin bi pozisyona giremiyorsun.
yaziklar olsun koyim oynayacaklari futbola.
azicik saglam bir kadro olsa bunlari söke söke yener.
ön tarafta 10 numaran emekli birde ise yaramayan forvetin var.
en cokta serdara laf atanlar vardi.
en iyi onyayan adam bu, en iyi transferimizde bu.
ama futbolcan cok anlayan var.
carole balta sabri geri kalan savunma 0 da 0.
hele o carole nasil izliyor golde linnes olsa oyundan alinmisti.
sanki carole cok iyi her mac onun tarafindan gol geliyor.

Son düzenleme:
Altyapı hocası altyapıya dön

Ulan şu defansın kötü defans oldugu belli, yıllardır kötü defanslar ile oynuyoruz, çok mu zor iyi defans topçuları almak, ama futbol cahili olunca komisyon transfercisi olunca 70lerin kafasıyla menajerlerin önerisiyle oyuncu alınca aha ortaya bu çıkıyor, Fener'de cacık yok, hakem eyyamcı, lig TV spikeri Galatasaray'ı yabancı takımmıs gibi anlatıyor sesi kısılıyor bizim ataklarda, şu rezil lige 5 kuruş değmez aslında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt