16/17 H:11 | Fenerbahçe 2-0 Galatasaray | MS | 20 Kasım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sinan in cikmasi iyi oldu. Yasin girdi.

şu sinana bidaha forma verilmemeli haketmiyor

Bende onu diyorum günlerdir fenere ver topu oynasın ne yapabilecekler o orta sahalarla.
F.Bahçe ligde 3 kez %50’nin altında topa sahip oldu ve bu maçların üçünü de kazandı, %60’ın üzerinde topa sahip olduğu 3 maçı ise kazanamadı

Senin 2 kanadında kontraya müsait bütün hafta buna çalışıp topu verecektin adamlara salak salak kaybediyorlar zaten Sneijder, De Jong ile servis yapacaktın. En kötü 2 pozisyon bulurdum ama analiz yeteneği sıfır bizim Riki Bey'in Sneijder'i atmış öne defansa, stopere baskı yaptırıyor. Bu takımda tek durarak oynaması gereken adam koşturup duruyor sağa sola

fener bitik olmasa Sneijder, Sinan gibi iki hayalet ile 9,5 kişi oynayan rakibi ezmeliydi. Carole devamlı arkasına adam kaçırıyor daha soldaki bek Sabri'den yeterince istifade etmediler bile. Avrupa'nın orta sınıf takımı parçalardı şu takımı.
Oyun planı olan, oyuncuların görev ve sorumluluk tanımı yapılmış vasat bir takım da bu fenerden puan ya da puanlar çıkarmakta zorlanmazdı. Defansın arkasına adam kaçırma girişimi dışında rastgele oynuyorlar.

Sabriye sövüyoruz Carole un taraf koridor oldu

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sahada 22 futbolcu var..

2 kaleci sucsuz bu konuda arti Bruma.

Digerleri rezalet ötesi bir futbol izlettiriyor millete. Hayatimda bu kadar igrenc, korkak futbol izlemedim yemin ederim. Bu söze klasik sekilde sinirlenince kullaniriz, ama bu kez ciddi ciddi izledigim en kötü maclardan biri.

Arap ligini izlesem daha zevkli olur heralde. Birde dünya derbisi diyoruz. Gecelim bunlari.

Hakemin erkeni büyük. Her dokunmaya düdük. Tolga omuzunu koyuyor düdük. De Jong önce topa vuruyor yine düdük. Dıt dıt dıt içim sıkıldı.

Bir parantezde Sneijdera açalım. Acilen 2 hafta dinlendirilip kendine gelmesi lazım.

P9

Hem güçsüz hem gerizekalı siyahi futbolcuda hiç çekilmiyor.

Yasin sacina

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sinan'ı beğenmiyoruz çıksın diyoruz, yerine Yasin giriyor... Sonra neden bu takım kötü diye hayıflanıyoruz, normal değil mi sizce ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt