16/17 H:11 | Fenerbahçe 2-0 Galatasaray | MS | 20 Kasım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
volkan hanzosu yıllardır her şehirde aldıgımız kupaların karıkoy de aldıgımız kupanın hazımsızlığını dışarı vuruyor

Bunu söylediğime kendim bile inanamıyorum ama bizi Terim' den başkası ne yazık ki kurtaramaz artık.

Gelsin düzeltsin zaten gittikten sonra 1-2 yıl mirasını yiyip devam ediyoruz.

Lens ile topal olsa fark yerdik herhalde

Envoyé de mon InFocus M808 en utilisant Tapatalk

Riekerink'in iyi niyetiyle bir şeyler yapabileceğini düşünüyordum, yanılmışım. Bir an önce defolup gitmeli.

Sen volkan
Sen şerefsizin evladı
Sen itin çocuğu
Arenaya gelip bi ton küfür yiceksin yine

T@patalk ????

Son yılların en leş maçı

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lens ile Mehmet Topalin olmadigi orta sahasinda neustataer ve josefin oynadigi fenere pozisyona girmeden yenildik. Tam bir ezigiz. Anadolu takimiyiz orada. Ama bizi ezdirenlerin allah belasini versin. Obur dunyada yakaniza yapisacagim onun bunun cocuklari.

sene sonuna kadar kalsin diyordum da devre arasini zor gorecek jor. sene sonu yeniden yapilanma sart

Bu kadar aciz oynadığımız bi maç var mı cidden hatırlayan varsa aydınlatsın. Rakipte en önmli 2 adam olmadığı halde rezil bi oyun oynadık. Sanırım 1 şut vurduk o da cılız zaten. Rikerink bey diye iyi eğlendik ama takımın oyunu soğutma dışında bi planı yok. Tek merak ettiğim Sneijder'e laf edene kuş muamelesi yapılıyodu bu forunda bi kaç futbol alimi tarafından acaba hala devam ediyolar mı kaldıkları yerden ?

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Riekerink yarindan tezi yok altinordu u 15 takiminin basina getirilsin.gerci orasi bile cok bunada neyse

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir takım sahaya niye çıkar ? Bugünkü Galatasaray'ın yaptıklarını yapmamak için heralde.bir takım nasıl olur da bu kadar kötü-organizasyonsuz-isteksiz-mücadeleden uzak cümle kuramıyorum ya aklım almıyo.futbol değil bugün bunların oynadığı.Akıl alır gibi değil.Nasıl bir topluluktur bu.futboldan başka herşey vardı maçta.Yazacak o kadar şey var aslında ama kelimeler yeterli gelmiyo bu adamların halini görünce.Şu taraftarlara yazık ya.O tribünleri dolduran Galatasaray'lı taraftarlar sahaya çıksaydı 11 kişi eminim şu Galatasaray formalı topluluktan daha iyi oynarlardı.Alkollü mü çıkıyolar sahaya acaba merak ediyorum.Bu kadar kötü olunmaz ya.ayıptır be.

O degilde Gargamel Serhat yine bildi anasini satayim Jor devre arasini goremez demisti daha lig baslamadan

Yıl 2016
Sağ kanat cavanda sabri :)))
Hala cavanda oynasın diyen var mı?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İlk golden sonra maçı kapattım. 2-0 bitti sanırım. Anlaşılan 2. yarı da pek bir şey oynamamış bizim milyon avroluk eşekler :) Yav o kadar dedim maçtan önce kadıköy'de galip gelecek karakterde bir takım olsaydı elimizde bjk'ye 2-0'dan maç vermez ölmüş bitmiş trabzon'a kendi evinde yenilmezdi. Rezillik olmasın da her sonuç kabulüm diyordum öyle de oldu. Bu takımla 2-0 iyi skor kimse kendini kandırmasın.

Takımın alternatifi olmayan tek oyuncusunun ilk yarıda yedirdiği golü hepiniz gördünüz. Carole gibi oyuncular normal şartlarda koskoca Galatasaray'ın yedeği bile olamaz. Hani süper transfer sezonu geçirmiştik la? Nerede nazifçiler dursuncular nerede? Bu eşşeği versen güdemeyecek adamlara kulübü emanet etti yetmedi arazileri emanet etti bizim geri zekalı kongre üyeleri! Alsınlar şimdi bu takımı kıvırsınlar kıvırsınlar g.tlerine soksunlar!

Lens ve topal olsa 4-0, 5-0, 6-0 bitecekmis iyi fark yiyecekmişiz herhalde.

Bu kadar ruhsuz ve rezil oynamak bize yakismadi

Hep 2-0 kazanacağımızı düşündüm, olmadı.

Riekerink Bye diyip imparatoru getirmeliyiz. Bu adamdan hoca falan olmaz.

Yarın işe gidesim yok şu an. Fenerli arkadaşlarım makaranın kralını yapacak. Of of, kabus dolu gün başlıyor.

Sen bize sabır ver yarabbi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt