16/17 H:11 | Fenerbahçe 2-0 Galatasaray | MS | 20 Kasım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
6'lık maçta gol atan Ümüd bile Galatasaray maçı kazanabilirdi itirafında bulunmuştu, o maç anormal bir maçtı. Son dönemlerde hiç bu kadar kötü performans izlememiştik.

Benim canımı sıkan şey Avrupa'da rakip çok üstün oynar, ezilirsin filan da fener maçı bırakmış, bizim işe yaramazlar baskı kurup pozisyon üreteceğine feneri nasıl pozisyona sokarım derdinde. Bizim yerimizde 1.lig takımı olsa fenere zor anlar yaşatırdı şu maçta.

Yav getirsinler Almanya 2. liginden bir hoca keyfimize bakalım, hayır anlamıyorum cidden neden altyapı hocasını a takımın başına getirme gibi bir işe kalkıştık...

Volkan Demirel: "Biz buna alıştık, Galatasaray'ın da buna alışması gerektiğini söylemiştik."

Şu herifi yine konuşturdunuz ya, Allah sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın.

Koyuyo adama
Ne koyuyo ruhsuzluk
Meloyu özledik meloyu
Ruhu özledik kavgayı özledik
Kavgayı
Ulan resmen yendiler maç sonu dalga geçtiler ne hakkınız var ne hakkınız

T@patalk ????

Takıma bak Poldi Sneijder Selçuk Cavanda De Jong Sigdursun(sakat) bırak koşmaya yürümeye mecalleri yok ultra bitikler, Semih Serdar ot boktan defans beklersen eline verirler böyle, Carole'in yedeği yok Eren'in yedeği yok hoca hoca değil Levent ve Dursun adam değil sonuç olarak 2-0 az bile bizim için şanslı bir akşam oldu 4 e 5 e rahat giderdi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ağzını açmasın bizimkiler. Böyle rezillik böyle rekabet de olmaz. Zaten artık bir galibiyet de beklemiyorum bu şerefsizlerden. Böyle bir kabullenmişlik yok.

Transferler rakiplerin kötü başlangıç yapması falan kafamızı karıştırmıştı; ne yazık ki Dursun Özbek'in başkanı olduğu bir takımı tutuyoruz arkadaşlar, kendisi o koltukta oturduğu sürece başarı falan beklememek lazım ki üzülmeyelim.

Ulan öyle bir yönetimimiz varki iki büyük kanalda tek gsli yorumcu yok nasıl pasif insanlarizz biz trt ye adam yigmislar bir tane gs li yok lig TV de yok
Sizin yönetim kere kalibinizi

Digiturk uyeliginizi uzatmazsaniz hatrim kalir. Daha Sneijderin asistlerinin asistini izleyecegiz

bu forumu okuyan embesil kuşlar ;
n f v a s
+
bu forumu okuyan embesil kuşlar ;
hepinizin en kıymetlisini 25 kuruşluk gazete ..
çaka çaka..

Futbol romantiklerin değil gerçeği görüp ona göre önlem alanların oyunudur.

Volkan ayısını böylr konuşturdunuz ya yazıklar olsun sizin gibi oyunculara

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Senin ölüp bittiğin süper yıldızın boka gibi oynarsa eleştiri alır renktaş

Ayrıca en son ne zaman Fenere gol attı çürük portakal

Bunu savunanlar ağır beyinsiz olmalı
Tek bit soru soracagim kardesim mal misin. Donup dolasip sneijder gol atsa diyip demekten baska bir kullanacagin arguman yok.

Lan sabri forvet oynuyor takimda. Sabri forvet diyorum. Sneijder niyr gol atmiyor. Bazen siz mi sizofren siniz ben miyim diye derin dusuncelere daliyorum.
Futbol mu oynadiniz hic. Bu takimda bu adam yazin harika bir sekilde girmedi mi. Ne oldu bu takima bir anda soracagin soru bu olmali. Sneijder gol atmiyor lan vallahi kendimi kesrcegim adamin olayi gol atmak degil. Etende gol atamiyor podolskide bunlar gole daha yakin adamlar ne yapalim kaziga mi oturtalim.

Senin takiminin sistemi mi var.

Konsol oyunu mu oynuyoruz lan sneihder cikacak gol atacak. He babam he ya. Ikinci arguman niye sola kayiyor. 2 senen once yasini super star yapan adam buydu. Az bucuk sistem oynuyorduk sneijder gol atsa diye beklemiyordun cunku.

Futbol lan bu topu oyuncun alacak kanatlara hizli atacak kanatlardan hizli orta gol.

Orta sahayi gecene kadar takim rakip 6 kisi seni karsisina aliyor. Neyin beyinsizligidir bu. Napacak 50 kisiyi mi calimlayacak gol atacak. He yavrum.

Cok soru sordum beynin kaldirmayabilir ama son soru sen sneijderi bu zamana kadar izledigine emin misin. Oynatigi sistemin ne oldugunu biliyor musun.

Onu oynatacak takimi kuramazsan luks olur tabiki.
Sneijdere de olup bitmiyorum. En azindan senin gibi tencere kapagi degilim. Oyuncunun nasil ne sekilde oynayacagini biliyorum. Ayni brumadaki gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt