Senin ölüp bittiğin süper yıldızın boka gibi oynarsa eleştiri alır renktaş
Ayrıca en son ne zaman Fenere gol attı çürük portakal
Bunu savunanlar ağır beyinsiz olmalı
Tek bit soru soracagim kardesim mal misin. Donup dolasip sneijder gol atsa diyip demekten baska bir kullanacagin arguman yok.
Lan sabri forvet oynuyor takimda. Sabri forvet diyorum. Sneijder niyr gol atmiyor. Bazen siz mi sizofren siniz ben miyim diye derin dusuncelere daliyorum.
Futbol mu oynadiniz hic. Bu takimda bu adam yazin harika bir sekilde girmedi mi. Ne oldu bu takima bir anda soracagin soru bu olmali. Sneijder gol atmiyor lan vallahi kendimi kesrcegim adamin olayi gol atmak degil. Etende gol atamiyor podolskide bunlar gole daha yakin adamlar ne yapalim kaziga mi oturtalim.
Senin takiminin sistemi mi var.
Konsol oyunu mu oynuyoruz lan sneihder cikacak gol atacak. He babam he ya. Ikinci arguman niye sola kayiyor. 2 senen once yasini super star yapan adam buydu. Az bucuk sistem oynuyorduk sneijder gol atsa diye beklemiyordun cunku.
Futbol lan bu topu oyuncun alacak kanatlara hizli atacak kanatlardan hizli orta gol.
Orta sahayi gecene kadar takim rakip 6 kisi seni karsisina aliyor. Neyin beyinsizligidir bu. Napacak 50 kisiyi mi calimlayacak gol atacak. He yavrum.
Cok soru sordum beynin kaldirmayabilir ama son soru sen sneijderi bu zamana kadar izledigine emin misin. Oynatigi sistemin ne oldugunu biliyor musun.
Onu oynatacak takimi kuramazsan luks olur tabiki.
Sneijdere de olup bitmiyorum. En azindan senin gibi tencere kapagi degilim. Oyuncunun nasil ne sekilde oynayacagini biliyorum. Ayni brumadaki gibi.