16/17 H:11 | Fenerbahçe 2-0 Galatasaray | MS | 20 Kasım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Asıl mallar bu adamı ölümüne savunup ne kadar bok gibi oynadığını göremeyenler

Sadece gol değil oyun kuramıyor, ara sıra ortadan verdiği assist hariç assist de vermiyor, sol kanatı işgal ediyor

Yıllardır mal mal bahaneleri okuduk neymiş etrafındakiler kötü o yüzden oynayamıyor forvet kötü o yüzden kötü hoca kötü o yüzden oynamiyor
, sistem kötü o yüzden oynamiyor

Adam vasat işte, bunu kafanıza iyi sokun.

Sosa ve hatta Batalla bile adamı geçti, hala yıldız olduğu için gözlerinizi açmak istemiyorsunuz.

Açın kardeşim, açın
Goz sorunun oldugu kanaatinde bulundum. Ondan beynine nanoelektro soklar gitmiyor olabilir. Tabi bu senin kusurun degil tamamen sagliksal problem.
Tez zamanda atlatirsin umarim empati kurmaya calisiyorum cok zor, ne bileyim bardagi alacagina kumandayi alip agzina goturmeye calisiyorsun. Sonra aci gercek bi bakmissin kumanda

Olaya kisisel yaklasmayacagim . Burada halen sneijder taraftarligi yapanlar var, adamin 1 hafta 1 ay hatta 1 sene degil bu hali . Kendileri de memnun filan degiller , memnunlarsa bosuna tartisiyoruz zaten.

Eger ben sneijder a cemkirirken kalkip sabri iyi , podolski iyi , selcuk iyi ,yasin iyi dersem inandiriciligim olur mu ?

Bu arkadaslar da baska basliklarda sabri, selcuk , semih soz konusu oldugunda vur babam vur yapip sneijder basliginda halen savunmaya kalkiyorlarsa inandiriciliklari olabilir mi ?

Simdi kisisellestiren kim ? HERKESLE beraber sneijder kotu diyen ben mi ? HERKES kotu derken sneijder a laf soyleyemeyenler mi ?

Forumun takdirine birakiyorum
Hakan Delikanli ya demissiniz sanırım korkmayın acık olun

Müsadenizle ben de burayı okuyan sevgili fenerbahçe (dikkat küçük harfle başladım) taraftarına seslenmek istiyorum.

S...min b..şı şampiyon olursunuz, bu Galatasaray'ı son dönemlerin en kötü Trabzon'uda yenmdi. Rezil bir takımsınız, paçavra futbolculara 10 milyonlar döktünüz ve bu paraların geri dönüşünü alamayacaksınız. Beşiktaş size en az 15 puan fark takacak.

Bakmayın bizim sinirimizden takıma sövdüğümüze... Çok değil en geç 2 yıla toparlanırız ve lige 3-4 yıl ambargo koyarız, bununlada yetinmeyip ya AL'yi alırız ya da ŞL'de çeyrek final oynarız, sizlerde ikinciliklerle avunmaya;stadyumunuzu yakmaya devam edersiniz... Ha tabi geleneksel olarak her yaz pörsümüş yıldızlar almaya devam edersiniz, o transferleri yapan büyük (!) başkanınızın lehine tezahuratlar edersiniz ama çok değil 3-4 ay sonra küfretmeye başlarsınız.

Sizin loop'unuzda bu, neyse hadi siz sevinin şimdi bu galibiyete koca senede 1 kere sevinmek sizinde hakkınız.

ruhsuz ordusu insan 1 atak yapar be yenilgiyi kabullenmiş cıkmışlar resmen abv hepinizin

futbol aynı zamanda psikolojik bir oyun ve biz sadece fener macında degil 2 yıldır psikolojik olarak cok cok kötüyüz

Volkan demirel serefsizi arena'ya gelecek

Annesinin,esinin kulaklari cinlayacak

Neyse vazgectim degmez.
Adada beles su esliginde maci izlemissindir umarim.

Son düzenleme:
Hakan iclerinden biri ama tek o degil ki .. 3-4 kisi kaldilar . Ama su da var , o 3-4 kisiye laf atip da 2 ay evvel onlar gibi davranan 10-15 kisiyi de unutmayalim

Adam 1 bucuk senedir yok . diger ekurileri selcuk gibi , semih gibi , chedjou gibi ...

kazandirdiklarini inkar mi ettik ? peki futbol dunle mi oynanacak ? ne zaman bitecek bu adamin kredisi , en son selcuk vardi , o da kesigi yedi , dogruydu . hakki degil cunku

peki bu adamin hala mi hakki sorgusuz sualsiz bu formayi giymek

JOR net korkak bir kadro çıkaracak. Sürklase olacağız. Gerisi malum. Fikstür gümbür gümbür valla, tekme üstüne tekme yiyebiliriz. Hayırlısı.

Maçı Twitter'dan ara ara yapılan yorumlarla takip ettim. Aslında Cüneyt Çakır açıklanana kadar izleyebilme ihtimalim düşük de olsa vardı. Abi bu takım ilk 2-3 hafta ile birlikte hepimizi çok güzel kandırdı. Aslında çok iyi oynamıyorduk ama, ilerisi için ufak kıvılcımlar veriyordu. İşte Tolga, Bruma ve Eren'in performansları vs. bunlara Sneijder falan eklenir diyorduk. Açıkçası ben geçen haftaki Başakşehir maçından sonra çok net ligi bitirdim. Jor ve bazı futbolcuları da kafamdan sildim. Bu Dursun ve ekibininden hiçbir şey çıkmaz. Herkese hayırlı geceler.

yalnız o ayı çok ötüyor hakem faciası filan olmazsa bjk bunların üzerinden dümdüz geçer

Goz sorunun oldugu kanaatinde bulundum. Ondan beynine nanoelektro soklar gitmiyor olabilir. Tabi bu senin kusurun degil tamamen sagliksal problem.
Tez zamanda atlatirsin umarim empati kurmaya calisiyorum cok zor, ne bileyim bardagi alacagina kumandayi alip agzina goturmeye calisiyorsun. Sonra aci gercek bi bakmissin kumanda

Kafanızı bahaneler ile doldurmayın ve gerçeği görün artık

Burada iki saat boş boş tartışmak istemiyorum

Gitsin onu iyi hatırlayalım, kendisine hakaret etmeyelim

Selçuk İnan bu takım ölüsü oynarr

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hakem'i konusan yok demek TV'de?

Biz bu maci alsaydik TV'de hakeme sallarlardi Fener'in hakkini yememesine ragmen.

Aksam futbolculara manken dostlari guzel bir masaj yapar en mutlu sonlusundan, sizde taraftar olarak 1 hafta boyunca agladiginizla kalirsiniz.

Dunyanin adaleti var mi?

Herşeyi geçtim ben hayatımda Sabri den daha gerizekalı bir futbolcu göremem diyordum ama başımıza bir de Yasini Cavandayı falan musallat ettiler.

Bilhassa da Cavanda son yıllarda gördüğüm en beyinsiz futbolcu olabilir, nerden buluyoruz bunları gerçekten şaşırıp kalıyorum.

Maç hakkında pek birşey demek gelmiyor içimden. Ben bu beyinsizler takılıp kaldım. Sabri-Yasin-Cavanda.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt