16/17 H:12 | Galatasaray 3-1 Bursaspor | M.S | 25 Kasım

Hamza, Dursun yönetimden intikamını alır.

Ayrıca; Üstad Batalla, Canlı Mezar Sneijder'e 10 Numara dersi verir.

Muslera
Chedjou Serdar Hakan
Cavanda Jong Tolga Linnes
Bruma Podolski Sneijder

FM kadrosu böyle olabilir :asd22:​

Bilet fiyatları açıklanmış. Takım kötü, maç Cuma günü. Maksimum 10 bin kişi gelir.

65637a050807349720a33774223426f9.jpg

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bursa'nın defansı sağlam zaten yapmaları gereken tek şey Bruma'ya 2-3 kişi vermek 0-0'a bağlarlar maçı.

İyi ki bu maçı izlemiyorum o saatte yoldayım trendeyken hiçbirşeyle ilgilenmicem mutluyum..

rahat yeneriz.bursa da kötü bakmayın topladıkları puanlara.gerçi yensek te bizim takımdan bir halt olmaz.

Önümüzde aslında 4 maçlık çok iyi bir fikstür var.bursa,kasımpaşa,alanya,gaziantep...

Bu 4 haftada fenerbahçenin rize,antalya deplasmanları ve içeride beşiktaş maçları var..

Beşiktaşın başakşehir maçı ve fener deplasmanı var..

başakşehirin de beşiktaş deplasmanı dışında,gençlerbirliği deplasmanı ve içeride formda antalyaspor maçları var..

Tamam çok kötü durumdayız ama şu kötü durumda çok iyi bir fikstür yakaladık 4'te 4 yaparsak en azından zirveye tutunabiliriz..

Önümüzde aslında 4 maçlık çok iyi bir fikstür var.bursa,kasımpaşa,alanya,gaziantep...

Bu 4 haftada fenerbahçenin rize,antalya deplasmanları ve içeride beşiktaş maçları var..

Beşiktaşın başakşehir maçı ve fener deplasmanı var..

başakşehirin de beşiktaş deplasmanı dışında,gençlerbirliği deplasmanı ve içeride formda antalyaspor maçları var..

Tamam çok kötü durumdayız ama şu kötü durumda çok iyi bir fikstür yakaladık 4'te 4 yaparsak en azından zirveye tutunabiliriz..
toparlarsın puan olarak fazla bir sıkıntı yok

ama işte belli takım içinde büyük sıkıntılar var

bu çözülür mü ben şahsen hiç sanmıyorum

kibirbahçe kazandığı için kendini bir halt sanıyor ama onlar bizden de kötü oynadılar

Biletimizi aldık maça gidicek varsa görüşelim.

Çok bişey beklemiyorum hamza intikam almaya geliyo yüzde 90 iyi futbol beklemiyorum üst üste 4 maçıda kazanıp rakiplerin puan kaybını bekliyorum.
Ayrıca bursa taraftarıda geleceği için boş bırakmayalım stadı.

T@patalk ????

Bursaspor maçı öncesinde oyuncumuz Selçuk İnan, yarın saat 13.45'te basın mensuplarının sorularını yanıtlayacak.

Bursaspor maçı öncesinde teknik direktörümüz Jan Olde Riekerink, yarın saat 14.15'te basın mensuplarının sorularını yanıtlayacak.

işe bak ya, ikidir içerdeki maçlarımız cuma günü. eskiden clde oynardık diye maçlarımızı cumaya verirlerdi biz de ses etmezdik. Şimdi Avrupa'da yokuz ama hem Başakşehir hem de Bursa ile Cuma günü oynuyoruz. Kimse de bir şey demiyor. Basket maçıyla da çakışıyormuş zaten iyice sinirlendim.

Carole cezalıymış sol bekte Linnes oynayacak. Sağ bekte Sabri-Cavanda ikilisinden birini izleyeceğiz yine ne yazıkki.Riekerink'i biraz tanıyorsam Selçuk 11'e dönecek büyük ihtimalle De Jong'u kesecek.
20413.jpg

Geri
Üst Alt