16/17 H:12 | Galatasaray 3-1 Bursaspor | M.S | 25 Kasım

Galatasaray taraftarinda boyle bir problem var, begenmedikleri, sevmedikleri biri varsa o gitsin diye kaybetmeye hazirlar, yok kaybedelim'de hakli cikayim akli ile hayatlarini yasiyorlar, boyle bir mantik olamaz, olmamali. Mesela suanki baskan Dursun'u sevmem, gitmesini isterim, ama adam gitsin diye takimim kaybetmesini istemiyorum, yenelim, ama yine gitsin.

Simdi riekerink'te aynisi yapiliyor, yenilelim'de riekerink gitsin. Riekerink gidince eline ne gecicek? gonul'den bagli oldugun takimin kaybetmesini nasil istersin?

Biatciligi birakin, herkes gider, Galatasaray kalir, akilli olun.

Şampiyonluk büyük maçlardan geçer.Bjk,Fb,Başak,Ts.4 büyük maçtan sadece 1 puan çıkarmışız.Bjk maçı hariç hepsinde de kötü oynadık.Taraftarı inandırmak istiyorlarsa eze eze almalılar bu maçı.

Eren

Sneijer

Bruma Selcuk

De jong Tolga

Hakan Ched Serdar Linnes
Muslera

onuru korumak icin soylemiyorum ama iki itirazim var sizlere , yoksa onurun yazdigi bana da ters geldi , ama

1 - bu forumda hic mi gormuyoruz, bu maglubiyet hayirli oldu , bir seylerin degismesine vesile olur diye , ifade ozgurlugu yok mu , o oyle dusunuyor demek yerine neden alinti yapip saldiriyorsunuz , ben de riekerink e ragmen baskana ragmen 3 puani istiyorum demek ne kadar SIZE normalse , ona da bunu yazmak normal , herkes ayni mi dusunmek zorunda

2- milli takim forumlarinda bu terim oldukca milli takimi desteklemem , yuru kosova , beline kuvvet vs tarzi bile mesajlar goruyorum , burada ya da baska forumlarda .. ama ayni kisi konu klup takimi olunca radikallesiyorlar

Kazanırsak fazla sevinmeyeceğim, bu futbolla sonraki hafta puan alır mıyız muamma.

Kaybedersek de fazla üzülmeyeceğim, belki Riekerink'i kovup yerine adamakıllı birini getirirler.

Hamzaya koymak lazim. O meymenetsizin caresizlik kokan surat ifadesini görmek istiyorum.

Ama bizim takimda is yok, eger Bursa'yi da yenemiyorsak lanet olsun milyonluk esseklere.

Hamzaya koymak lazim. O meymenetsizin caresizlik kokan surat ifadesini görmek istiyorum.

Ama bizim takimda is yok, eger Bursa'yi da yenemiyorsak lanet olsun milyonluk esseklere.

Can kardesim, bak gör bizim milyonluk essekler bursaya da yenilecek. Hatta simdiden maci öngörüyorum. Statta 5 bin kisi falan olur (o 5 bin her ne icin geliyorsa tabi), bursa taraftari sov yapar, 15. dakikada batalla atar, sonra da corap sökügü gibi (kocaeli faciasi) mac farka gider. Üc bes ultra bilmemneciler yönetim istifa diye bagirir yalandan, sonra da beles bilet akillarina gelir, nevizade geceleri esliginde hakem son düdügü calar ve biz hic acilmayan sezonu kapatiriz.

Rezil herifler, capsiz herifler, karakter ortaya koyamayan herifler, basimizi egmemize sebep oldunuz ya, allah da sizi bildigi gibi yapsin, sizi gidi en güzel duygularin düsmanlari sizi...

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

her ne kadar seyirciyi futbolcu yonetici gibi birimlere gore yuz kere bin kere daha hakli ve degerli bulsam da , seyircinin de kendi izlemeye , para harcamaya talip oldugu bir seyde , uzerine bu kadar uzuntu stres yuklemesini anlamlandiramiyorum

eglence noktasinda kalmasi gereken bir mevzuyu , hadi biraz gunubirlik uzuntu maksimum neyse de yok isyerinde okulda nasil gezecegiz ,guzel duygularin katili vs asamasina getirmeyi de mantikli bulmuyorum

Bu yazdığının ne türlü bir mantığı var? Ne adaletinden bahsediyorsun?

Kusura bakma ama şu yazdığın saçmalık.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Sacmalik olabilir. Ben boyle dusunuyorum. Insallah bu sene ligi 14. sirada bitiririz. Baska turlu birseylerin degisecegi yok.

Benim gorusume gore bu sene sampiyon olma veya sampiyonlar ligine gitme ihtimalimiz %0. Iyi bir yonetim istiyorum. Bunun icin dibe vurmamiz gerekiyorsa en dibi gormeye raziyim.

Son düzenleme:
Sacmalik

Galatasaray Türkiye'nin en büyük kulübü,ligi 14. Tamamlamak kara bir leke olarak tarihimiz boyunca kalacak

Sirf begenilmeyen isimlerin gitmesi icin basarisiz olalim da ben hakli cikayim mantigi yanlis

Geri
Üst Alt