16/17 H:12 | Galatasaray 3-1 Bursaspor | M.S | 25 Kasım

Birsey ilgimi çekti: Bu Mehmet Tokat ve Onur Salihli arkadaslarimiz neden hep kötü giden bir sürecte aktif olup ona buna salliyorlar? Yok 14. olmak fln.
Sanki iyi giden sürecte rahatsiz oluyorlarmis gibi. Sadece izlenim bu.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Bursa vasat oynuyor. Kimse izlemeyip ezbere yorum yapiyor. Akhisar macini izledim, eger ayni performansi sergilerse Bursa, rahat kazaniriz.

Galatasaray ve rahat kazanmak en son ne zaman rahat kazanmışız söylesene?
Bu arada iyi oynamıyor dediğin takım 5 maçtır gol yemiyor.

Birsey ilgimi çekti: Bu Mehmet Tokat ve Onur Salihli arkadaslarimiz neden hep kötü giden bir sürecte aktif olup ona buna salliyorlar? Yok 14. olmak fln.
Sanki iyi giden sürecte rahatsiz oluyorlarmis gibi. Sadece izlenim bu.

sabri sarioglu kerimcan durmaz muhabbetinden dolayi 6 ay ceza yedim. Rahat ol. iyi günde de burda oluruz biz.

Hakem kim bu arada? Lehimize hatalar bekliyorum

Bu mesaji sallayan olmamis , ben cevaplayim , Baris Simsek

ts 2 sezondur genelde katledilirken, bizle oynadiklari macta bizim katlimiz daha vacip gorulup bu ise soyundurulan firat aydinus , yine bir ts nin deplasman maciyla sahalara donmus

Son düzenleme:
Vaaay Besiktasin kadrolu hakemini bize vermisler.

Selcuk ilk 11 e geri dönüyormus

rakipler vasat diye diye bu hale geldik zaten

bjk ye de atıp tutup duruyorduk bende dahil

şimdi eldeki verilere bakıyoruz. hocamız hala jor, bi cuma maçı ve hamza her klasik eski galatasaraylı gibi çelme takmanın peşinde. sonuç, garanti puan kaybı

Ne kadar gerceklesmesi zor olsa da bu mactan alinacak guzel futbollu 3 puan cok onemli aslinda. Ustumuzdeki olu topragini atma firsati, kalan maclari da iyi etkileyecektir.

Takimin gidisatindan Hocadan yonetimden futbolculardan bende rahatsizim ama sirf kaos buyusun hoca gonderilsin diye bu macta yenilmemizi isteyenleri goruyorum.sevgilerimi yolluyorum onlara!

feneri yenemedik en azından eski fenerli ırkçının takımını yenelim bu adama hala hamza hoca filan diyorlr ya

herif yüzümüze sövüyordu taraftarın biz hoca diyerek yarabbişükür diyoruz

Başını alır gibiyiz tabi şu şekilde çıkmazsak

Muslera
Linnes Serdar Ched Sneijder
Tolga Selçuk DeJong
Yasin Poldi Bruma

Geri
Üst Alt