16/17 H:12 | Galatasaray 3-1 Bursaspor | M.S | 25 Kasım

Helal Olsun Sneijder iste sen busun!

Sent from my iPhone using Tapatalk

selçuk çöp berbat eyvallahta sneijdere bugun iyi diyenleri ibretle okuyorum.ben bir kanarya sevenler dernegini anlamadım birde burda sneijder sevenler dernegini.5 milyon alan adam br tane yana pas atsa bugun iyi diye konuşuyorlarr.yazık.

He Linnes oynamadığı için hep kaybettik

Bazıları yine ot kullanmış anlaşılan lol

Bruma yine bal yapamayan arı kıvamında.Etkili ancak son vuruşlarda ve hareketlerde başarısız.

Bruma çok.top ezdin ama canın sağ olsun bu arada sağdan gelemiyoruz arkadaş linnesi sağa al Cavanda sola veya balta sola semih içeri linnesi harcama solda rike

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Uzun zaman sonra ilk defa dönen toplar bizde kalıyor. Wesleyde diger maclara göre daha iyi sanki.

Kesinlikle öyle. Takim baya istekli oynuyor bugün, Linnes i de begendim. Bu kadar baski kurdugumuz mac hatirlamiyorum bu sezon, Sneijder sezonun en etkili futbolunu oynuyor belki de.

Ne 10 kişisi be?! Kapı gibi Barış Şimşekleri ve yardımcıları var sahada 11e 13 şuan

Stadda kac kisi var bilgisi gecti mi ? Goremedim :(

Tapatalk

Bursanin sag taraf cok zayif

Hamza hocami da kovmayacaklar gibi

Sabri seneye Bursaya h.o diyebilir miyiz?

Gitmez o hic bir yere. Kariyerini bizde bitirecek..

Isin en üzücü tarafi da Turgay Seren veya Bülent Korkmaz futbol hayati boyunca sadece Galatasaray da oynamis olacak ve "tarihe gececek".

Biz iyi değiliz Bursa çok kötü, hiçbir takım normalde bu kadar rahat orta sahayı bırakmaz bize. Bu arada formamız siyah-beyaz ya da sarı-lacivert olsaydı ilk yarı en kötü 2-0 bitecekti.

45.54de bitirdi senin sülalene sokayım haysiyetsiz köpek

SM-N9000Q cihazımdan gönderildi

Geri
Üst Alt