16/17 H:12 | Galatasaray 3-1 Bursaspor | M.S | 25 Kasım

sabri denen adamın kanat nezaman atak olsa otoban oluyor

selçuk zaten bugun bursadan oynuyor sagolsun

Kesinlikle öyle. Takim baya istekli oynuyor bugün, Linnes i de begendim. Bu kadar baski kurdugumuz mac hatirlamiyorum bu sezon, Sneijder sezonun en etkili futbolunu oynuyor belki de.

Sneijderin durumunu acıklamak cok basit aslında. Takım iyi olunca sneijderde iyi oluyor. Bu adam hep boyleydi takımla oynuyor.

Sneijder suana kadar beğendim

Bruma biraz daha basit oynamalı

Selçuk çöp

Bence 2-3 sene daha oynar, parayi da seviyor

Bu sezondan sonra artik bir zahmet kadroda kalmaz diye umuyorum, ama belki de benim gerizekaliligim

Yillardir defolup gitmesini istiyoruz ama gitmiyor.

Ben artik kabullendim, kendi birakmadan bize Sabri den kurtulus yok.

Sniejder linnes de jong ve serdar cok iyi bence , linnesin gecikmeleri var ama sanırım ters ayakta yakalanıyor sürekli malum sağ bek herif.

Son dakikalarda De Jong'un Yasin'e oynadığı ara topu oynayamayan bir oyun kurucu kaptan ortasahamız var ama medyamıza sorsan Selçuk iyi top dağıtıyor, araya oynuyor.

Takım iyi baskı kurdu ama yine çok yavaş

Bir kere hızlı oynadık gol geldi

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

de jong iyi oynadı,

podolski yada snijeder biraz daha etkili olabilirse ikinci yarı maçı alırız.

bruma alan bulamayınca saçmalıyor eğer gol gelmezse ikinci yarı büyük ihtimal erenle değişir. gol erken gelirsede çok etkili olabilir bugün.

Ikinci yariyi izleyemeyecegim yola cikiyorum simdi.

Arkadaslar benim icin de bol bol Baris Simsek denen serefsize sövün küfür edin.

Hamit <~> Selçuk

Şart.

~Pablo Emilio Escobar Gaviria~

bruma etkili olmaya çalışıyor ama faydalı olayım derken gol yedirecek toplar kaybediyor
sneijder bugün baya çabalıyor golü oluşturan adamdı.
yasin ve podolskide etkililer
linnes özellikle beğendim
kalanlar sıradan.

Selçuk'a tekmeyi en kısa sürede basmalıyız.Yeter ulan yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bu hakemler neyin peşinde yahu vermediği penaltıyı geçiyorum Podolski'nin Sivok'a temas bile etmediği hava topunda faul çalıyor, Podolski'yi adam gözünün önünde eli ile omzundan çekiyor oyunu devam ettiriyor böyle küçük küçük durumlar hep bizim aleyhimize kaç haftadır neyin peşindesiniz oğlum zaten top oynamıyoruz dallamalığın lüzumu ne

Linnes de jong yasin ve sneijder takimin en iyileri.

Selcuk rezalet. Golude (net ofsayt) selcuk beyzademizin kaybettigi toptan yedik zaten.

Hakem korkunc. Artik bunlar hata filan degil. Cok net.

Geri
Üst Alt