16/17 H:12 | Galatasaray 3-1 Bursaspor | M.S | 25 Kasım

Günlerden kanser.

Umarim Bilali keser , en korktugum oyuncu o

coktandır bilali oynatmıyor ırkçı zaten millet ne abarttı bu bilali adamın şutu dısında hiçbir özelligi yok yaş gelmiş 40a

akhisarda da tek yaptıgı şey uzaktan şut ve golleriydi biz selçuga koşamıyor diyoruz ama bilal selçugun tamamen ölmüş hali abartılacak bir adam degil zaten bursa seyirciside bunu merteri filan bir ara fena yuhalamıştı

Taraftar, basketbol maçını seçti. Abdi İpekçi'deki maçın biletleri tükenirken TT Arena'da 15.000 kişinin olması bekleniyor. (Sabah)

Hakemlerin lehimize yapacağı hatalar ile kazanırız.

Abv oynanan maclardan zevk alamadigin icin Digiturkplay üyeligimi uzatmadim..

Simdi ise bu maci mutlaka izlemek istiyorum ama 3 ay icin 100 EUR deger mi bilemiyorum ya..

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Abv oynanan maclardan zevk alamadigin icin Digiturkplay üyeligimi uzatmadim..

Simdi ise bu maci mutlaka izlemek istiyorum ama 3 ay icin 100 EUR deger mi bilemiyorum ya..

alma bence. Su takimin birak 100 Euroyu, 100 Cent bile harcamam. Capsizlar ordusu. Bi de bugün Basket maciyla cakisiyor, cok güzel oldu, bombos tribünlere oynasin bu ruhsuzlar, hatta bunlar stadda oynamayi bile haketmiyor, gidip floryadaki antrenman sahasinda oynatacan bu ruhsuzlari.

cok asiri kizginim bu takima, hepsinin defolmasini öyle istiyorum ki.

maca gelecek olursa, temiz bi maglubiyet olur. skor: 0-2

Gol yollarinda Konyaspor kadar vasat olan takimdan 2 gol yersek kapatalim kulübü. Bence yeneriz.

Muslera
Linnes Serdar Chedjou Cavanda
Tolga Selçuk
Yasin Josue Bruma
Podolski

ne patlamasi?

Takim kac haftadir patladi.

Patlaya patlaya bisey mi kaldi
Aramizda ki fark, benim realist düsünebilmem. Takimdan memnun degilim ve Fenerbahce macinda simdiye kadar son yillarin en büyük hayal kirikligini yasadim.

Ama Bursaspor takimi iyi takim fln degil, hatta vasatlar. Takim normal sekilde oynarsa normal sartlarda rahat kazanmali.

Bu demek degildir ki cok iyiyiz. Bursaspor'un su an Akhisar dan farki yok.

He futbol bu, bakarsin kaybederiz. Ama mantikli sonuc rahat galibiyet.

Sizler ama derbi macini yenildik diye 3. lig takimi olsa bile kaybederiz diyecek durumundasiniz.

Aramizda ki fark, benim realist düsünebilmem. Takimdan memnun degilim ve Fenerbahce macinda simdiye kadar son yillarin en büyük hayal kirikligini yasadim.

Ama Bursaspor takimi iyi takim fln degil, hatta vasatlar. Takim normal sekilde oynarsa normal sartlarda rahat kazanmali.

Bu demek degildir ki cok iyiyiz. Bursaspor'un su an Akhisar dan farki yok.

He futbol bu, bakarsin kaybederiz. Ama mantikli sonuc rahat galibiyet.

Sizler ama derbi macini yenildik diye 3. lig takimi olsa bile kaybederiz diyecek durumundasiniz.

aynen öyle. Cünkü bu ruhsuzlar 3. lig takimi kadar top oynamiyor. Ruhsuz bunlar, capsiz bunlar, karakter ortaya koyamayan futbolcu görünümlü varlik bunlar. Lesh kere lesh, rezil oglu rezil futbolculara sahip ve bu kirginligim, kizginligim uzun bi müddet gecmeyecek gibi.

Biz bunlardan kadiköy galibiyeti beklemedik. Tek istedigimiz ADAM gibi top oynasinlar canimizi yesinler. yine yenilsinler, zaten dünya gözüyle bi galibiyet göremeyecez sanirim orada. Ya be kardesim bari mücadele edin yahu... Zorya bile dün iyi kötü mücadele etti ya bizim ruhsuzlar? Ruhsuzsunuz ruhsuz!

Sneijder kesinlikle oynatılmamalı..Hamza'yı nasıl Umut konusunda eleştiriyorsak Riekerink Sneijder aynı yolda ilerliyor

Takımımız bir kez daha taraftara hafta sonunu zehir etmek için sahada.

Bu maçı da kaybedersek Dursun hayal ettiği "2 sene üst üste Avrupa'ya gidememe" hedefine ulaşma yolunda büyük bir eşik atlatacak.

Geri
Üst Alt