16/17 H:12 | Galatasaray 3-1 Bursaspor | M.S | 25 Kasım

asporun kadrosu ne sonuc verir bilmem de ,en azindan herkes mevkisinde gorunuyor ,riekerink in bugune kadar cikarttigi kadrolardan daha iyi .. sabri yerine linnes , semih yerine de diyorum , kaliyorum cunku adam yok

gerisi caresizlikten okey duruyor

CyG8xZNWIAADN70.jpg

ntvspor

Linnes,Riekerink'in kızlarına falan sapladı herhalde başka açıklaması yok.Adamı 30 dakikalık oyunuyla kesti bir daha oynatmadı.

Katılıyorum sonuna kadar
Renktaş ideal 11'ini yazabilir misin sana zahmet :hat:

Ideal 11 yazmak zor reis, çünkü bizim oyuncuların performansı neredeyse her hafta değişiyor

Şuan şu ilk 11 ile oynardım

Bruma - Eren - *Josue

Tolga - De Jong - *Selcuk

Carole Aziz Balta Linnes

Muslera

*Selcuk yerine Josue de olur. O zaman 4231 oynayıp Josue #10, Yasin sol Bruma sağda oynatirdim

Selçuk'u alternatifsizlikten yazdım, yoksa Gokay Birhan veya baska birisini yazardım

Son düzenleme:
Nando
Cavanda Serdar Ched Linnes
Bruma De Jong Tolga Yasin
Poldi Eren

yap hoca

muslera-cavanda-serdar-semih-linnes -dolga- de jong-bruma-sneider-sinan-podolski olmalı kadro bebeklerim

#HaftaSonumuzZehirOlmasın lütfen :(

çocukken mahalle maçlarında fasulye olurdu ya ,ilk yarı bi takımda ikinci yarı diğer takımda oynardı

bu kadar çok fasulyeyi ne yapacağız lan biz

Defans da ne kadar az yerli oynarsa o kadar iyidir.

Elimde olsa 4 tane ayni dili bilen yabanci alirim defansa ben. Ha tabi bu aldigin adamlar Cavanda, Chedjou gibi kafadan sakat adamlar olmayacak.

Cavanda ,maçlarda ot içmiş gibi mi bakıyor bana mı öyle geliyor?

hani; ne oluyor ya neredeyiz ben kimin gibi bir bakış

Beklere bak, Cavanda - Sabri :D

Del Valle ve Joshua John içinden geçer bu ikilinin.

Bence Balta oynayacagina sol bekte Sabri oynasin sag beke de Linnes gecsin. Cavanda mümkünse hic oynamasin.

Mancini hocam da bir delilik yapip Sabri'yi sol tarafa atmisti.

Geri
Üst Alt