16/17 H:12 | Galatasaray 3-1 Bursaspor | M.S | 25 Kasım

Taraftar Serdar Aziz'i mi ıslıklıyordu bana mı öyle geldi? Yoksa bursa taraftarı mı yaptı onu?

bu hakem bozuntusuna düdüğünü astıracak baskan en buyuk eksiğimiz.

Hakemi sahada yemek lazım. Birilerinin mimli olmayan oyuncuları bu konuda uyarması lazım. Hakan, Selçuk, Linnes vb. hakemin üzerine her pozisyonda gitmeliler.

Skor tahminim 3-2 Galatasarayimiz alir.

Tapatalk

Stoper Orta Saha Forvet şart

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bursa varya 2 kere geldi çok kötüler bala gol attılar allahın izniyle bugün kazanıcaz

T@patalk ????

Sade linnes dgl r'das.

Kanatlar alan bosaltıyor. Diger maclarda yapmadıkları seyi yapıyolar. Boyle olunca linnes bosluga akıyor. Bugun carole olsa o da linnes gibi yapardı.

Linnes sag bekte oynamalı artık. Sabriden bıktım yaw

Iste burada ben ihanete ugramis gibi hissediyorum. Cani isteyince oynayan topcularin ......

Sent from my iPhone using Tapatalk

Abi şu kafa toplarını biri bana anlatsın ya bizim takımda mı problem var benim algımda mı? Fener maçı Eren ile Kjaer topa sıçrıyor Kjaer daha yukarı çıktığı için Eren altında kalıp eğiliyor faul Fener lehine, Rvp ile bizden bir oyuncu aynı durumu yaşıyor faul yine Fener lehine bu her maç böyle bunun matematiği nedir yani

Bizde ilk yari surekli sag taraftan kontra yediren sabri ile surekli yerlerde surunen selcuk disinda göze batan bisey yoktu.Hakem konusunu ayrica konusmak lazim yonetim sustukca katlediliyoruz

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu hakeme futbolu biraktirmaliyiz, cok net

Ne zaman bi hakem lehimize hatali karar verse futbol kariyeri bitti

Bruma atar

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sarperle sergen forumda yok.

3 puan almamamız icin bir sebep goremiyorum

Hamza Bursayi çok defansif oynatıyor, bizim için gol şansı yaratmayı kolaylaştırıyor

Geri
Üst Alt