16/17 H:12 | Galatasaray 3-1 Bursaspor | M.S | 25 Kasım

bu sezon hücumsal anlamda ve hırs istek olarak takımı ilk kez beğendim. bunları en az 3-4 hafta önce görmeye başlamalıydık umarım devamı gelir. ama bu takıma forvet şart

Dogru diyorsun, ama madem boyle birini suanki durumda kesemiyorsun ozaman yonetim devre arasi ondan daha iyi bir oyuncu alip getirecek. Ozaman istese de forma bulamaz, en basitindan Badou Ndiaye yi al bu takima Selcuk yedekte oturur ve izler sadece.

Şu an zaten herhangi bir orta saha vasfına sahip oyuncu Selçuk'tan iyidir. De Jong ve Tolga'nın kesmesi gerekir ama ilk kesildiği maçta yine olay oldu. O yüzden gitmediği sürece kim gelirse gelsin yanındaki isim değişir Selçuk oynamaya devam eder.

Şu an zaten herhangi bir orta saha vasfına sahip oyuncu Selçuk'tan iyidir. De Jong ve Tolga'nın kesmesi gerekir ama ilk kesildiği maçta yine olay oldu. O yüzden gitmediği sürece kim gelirse gelsin yanındaki isim değişir Selçuk oynamaya devam eder.
Adamin lobisi guclu.

CyIW1ycWQAA7WL6.jpg

Yan pas geri pas reis.

O değilde ne koyduk be !!
Ama kazanacağımızı söylemiştik ben böyle inançlı taraftar görmedim maçın başından sonuna kazanıcağımızı herkes söylüyodu

T@patalk ????

Takımada bi iki kişi hariç helal olsun özellikle sabri - serdar her çağırdığımızda geldi
Sabri ile ilgili fikirlerim bugün değişti istediği zaman inanılmaz hırslı oynuyo bugün bi ileri bi geri yardırdı

T@patalk ????

Galatasaray'da Bursaspor karşısında ikili mücadele kazanma sayıları:
Serdar Aziz: 10
Linnes: 9
Yasin: 7
Bruma: 7
Selçuk: 6

De Jong baya kişiye lafını yedirecek gibi duruyor artık Fifa oynayıp gelip sallamaz millet inşallah. Bende uzun süredir izlemiyorum da adam Amerika liginde top çalma oranında liderdi pozisyon alması falan mükemmel herifin çat diye pas arası yapıyor bi anda. Fener maçında da bence Tolga ile beraber hiçte fena oynamadılar öndeki oyuncular sağolsun sıfır oynayınca ofansif eksiklikleri biraz eleştirildi. Bence iyi bir orta saha 2'lisi yakaladık.

Yanliz oyunculardan cok anlayisimizda degismis bekler daha cok cikiyor ve wes sola yigilmayip tam olarak forvet arkasi oynadi bu mac

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galatasaray'da Bursaspor karşısında top kapma sayıları:
Linnes: 5
Selçuk: 3
Sneijder: 2
Serdar: 1
Yasin: 1

Defansı biraz önde kurup savunmayı ileri çıkardığında bu iş oluyo..korkmamak lazım..wes linnes dejong yasin serdar superdi..artık topu brumaya atıp izleme taktiginden vazgeçmeliyiz..adam gibi takım oyunu olmalı geride değil 3. Bölgede paslasmaliyiz

Son düzenleme:
Dejong maç sonu rahat 20 kişiyle foto çekildi.
İyi sempatik adam. Su içecem diye kurtardı kendini. ?
İyi de oynadı. Aynen devam.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt