16/17 H:13 | Fenerbahçe 0-0 Beşiktaş | MS | 3 Aralık

beraberlik çıkar bu maçtan. bizim için de en iyisi olur

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beyaz Futboldaki maymun bjkyi seçti, fb galibiyeti h.o

@osman

seninle gorusmemizin cesaretle ne gibi bir iliskisi var ? Dusman miyiz

eger kadikoyde olacaksan biz de bu tek gecislik kart icin erkenden gidecegiz (fb passoligi cumaya dek gelmez , GS passoligi ile de girmek istemiyorum stadyuma) , dilersen elbette gorusebiliriz , sadece sen degil , kim gelmek tanismak gorusmek isterse samimiyetle basimizin uzerinde yeri var

anlattigim konulara gelince , ben yasamis oldugum bir seyi paylastigimda alayci sekilde sanki boyle bir sey olmamis imasiyla verilen cevaplara karsi yine gercek , zerre yalan icermeyen seyleri daha da anlatmaya basliyorum

alayci yaklasimlara karsi sinirlenen kufur kiyamet itham gibi yontemlere basvurmayan , bu tip yollarla cevap veren birisiyimdir .

@abbas

ben kargasadan kalabalikta beklemekten filan bunalan bir insanim , evet makam araclariyla soforlerle filan gezmiyorum ama mac karti kuyruklari , metrobus kalabaliklari filan benim olayim degil

maca arabamla gider tribune cikar izler donerim . Cefakar insanlara karsi soylenmis bir soz degil , kendi stilimi anlatan icten bir cumleydi bu , karnimizdan mi konusalim durust mu olalim ?

benim kartim adresime gelir , okutur gecerim , 99 senesinde ben de kapali tribunun ortasinda ter icinde kalip o zaman var olan 124 numaralarla kadikoye donerdim samiyen cikisi ya da sari dolmuslara 12 kisi sigardi filan .. Ama geride kaldi bu gunler , yas ilerledi

Yeterli bir cevap olmustur umarim

@osman

seninle gorusmemizin cesaretle ne gibi bir iliskisi var ? Dusman miyiz

eger kadikoyde olacaksan biz de bu tek gecislik kart icin erkenden gidecegiz (fb passoligi cumaya dek gelmez , GS passoligi ile de girmek istemiyorum stadyuma) , dilersen elbette gorusebiliriz , sadece sen degil , kim gelmek tanismak gorusmek isterse samimiyetle basimizin uzerinde yeri var

anlattigim konulara gelince , ben yasamis oldugum bir seyi paylastigimda alayci sekilde sanki boyle bir sey olmamis imasiyla verilen cevaplara karsi yine gercek , zerre yalan icermeyen seyleri daha da anlatmaya basliyorum

alayci yaklasimlara karsi sinirlenen kufur kiyamet itham gibi yontemlere basvurmayan , bu tip yollarla cevap veren birisiyimdir .
maç cumartesi ise tek geçişlik kartını cuma günü de alabilirsin

620c38fa15ec7f5f7030f4fd117c2880.jpg

maç cumartesi ise tek geçişlik kartını cuma günü de alabilirsin

Bunu bilmiyordum acikcasi , zaten passoligim oldugu icin almadim bugune dek hic , mac gunleri saniyordum sadece

fakat cuma gunu beraber gidecegimiz arkadaslar calistigi icin onlar cumartesi o siraya girmek zorundalar , beraber olalim dedik diye galiba cekecegiz bu eziyeti

eziyet diyorum cunku tt arenaya ilk kez gelen ayni durumdaki arkadaslar baya metro cikisindaki o binadan bu kartlari alabilmenin cin iskencesi oldugundan bahseder dururlar

Kritik donemeclere tarih tuneline girip bakarsak ,aslinda cok kritik 4-5 bjk - fb macinin lehimizde sonuclandigi olmustur ,bir cirpida aklima gelenler

altay a 1-0 yenildikten sonra kopenhaga kafamiz rahat gitmesini saglayan fb nin inonude bjk yi 3-1 yendigi mac . sampiyonlugu garantileyip uefa finaline ucmustuk

2006 daki efsanevi senede bjk nin ligin son haftalarinda kadikoyden 2-2 ile donmesi ve 83-81 puanla biten sezon

2012 de super finalde bir beraberlik bile koparsa o puanla sampiyon olabilecek fb nin almeida nin goluyle inonude 1-0 kaybetmesi ve sampiyon olmamiz

2013 te inonunun kapanis macinda fb cok ustun oynarken son saniyede olcay in goluyle 3-2 bjk nin kazanip o donemde genclere yenilmis takimimizi rahatlatmasi

2014 te bu kez rakip bjk iken , sampiyon olmus fb nin olimpiyattan 1-1 ile donmesi , ve 0-4 yenildigimiz kasimpasa macindan sonra 2-0 dan 3-2 gencler macini cevirerek direk sampiyonlar ligine gidisimiz

Belki baska da vardir ama bu mac da hakikaten hem biz hem basaksehir icin cok onemli .. bugun icin fb bana ilerisi icin bjk ye gore daha sampiyonluk adayi geliyor , medya gucu ,aziz in final senesi olma olasiligi , bjk nin avrupa seruveninin gorece daha zor seyretmesi ve kadro gucu denk gibi olsa da kadro derinligi olarak fb nin gerisinde goruyor olmam..

gecen sene bjk yi baya destekledik , dogrudur , bu sene ise bjk ile fb nin sampiyonlugu sagolsun aglak senol matkap fiko sayesinde ayni antipatiklik duzeyine geldi

halen bize guvenemiyorum , basaksehir umarim tokezlemez diyorum ,bu yuzden hem biz hem basaksehir icin 3 puan olacagina 4 puan kar olsun ,berabere bitsin

fakat her ne kadar bjk puan olarak daha onde ise de ,biri kazanacaksa 3 puani bjk degil fb kaybetsin .. cunku fb bunu da kazanirsa 2 derbili 6-7 maclik bir seri yapmis oluyor , bu hayra alamet degil

Böyle kritik maçları fenerbahçe kaybetmiyo, yüksek ihtimal yine beşiktaş'ı yenecektir.

İkinci devre biz ve fener'de yarışa ortak olucak takviyeler ile bunları geçip şampiyon oluruz hepsi arena'ya gelicek.

Bjk'nin akıllar Kiev maçında olacak Fb galibiyeti ideal sonuç.

Fb son 10 senede acik ara en nefret edilen takimdi , oyuncusundan seyircisine laubali ve kendini dev aynasinda goren tarzlari sebebiyle diyebiliriz buna

fakat isin garibi arkasi bos olarak bu iddiadaydilar , son 8 senedir sampiyonlar ligine gidemeyen , avrupaya bir giden bir men olan , sikeci damgasi yemis bir camia , ezeli rakibinden daha cok sampiyon olmamis , kadikoyun gobegindeki stadyumda cogu zaman seyirci ortalamasi bizden bile dusuk bir camia

ama biz kendimizi hancerledikten sonra palazlanan bjk malesef diyorum fb nin bu antipatikligini kendi uzerine cekti , bu da fb nin algisini yumusatti ve avantaj sagladi . Bu sene biraz 2003-2004 senesine benziyor

o donemde biz terim hagi olimpiyat stadi derken cok gerideydik , bjk aynen bu sene oldugu gibi fb ye cift haneli puan farklari atmisti ama yuzuncu yil abartilari ve gormemislikleri sebebiyle fb nin uzerindeki anadolu baskisi dagilmis azalmisti

bu sene halen iddia ediyorum fb daha risktir diger takimlar icin

Fb son 10 senede acik ara en nefret edilen takimdi , oyuncusundan seyircisine laubali ve kendini dev aynasinda goren tarzlari sebebiyle diyebiliriz buna

fakat isin garibi arkasi bos olarak bu iddiadaydilar , son 8 senedir sampiyonlar ligine gidemeyen , avrupaya bir giden bir men olan , sikeci damgasi yemis bir camia , ezeli rakibinden daha cok sampiyon olmamis , kadikoyun gobegindeki stadyumda cogu zaman seyirci ortalamasi bizden bile dusuk bir camia

ama biz kendimizi hancerledikten sonra palazlanan bjk malesef diyorum fb nin bu antipatikligini kendi uzerine cekti , bu da fb nin algisini yumusatti ve avantaj sagladi . Bu sene biraz 2003-2004 senesine benziyor

o donemde biz terim hagi olimpiyat stadi derken cok gerideydik , bjk aynen bu sene oldugu gibi fb ye cift haneli puan farklari atmisti ama yuzuncu yil abartilari ve gormemislikleri sebebiyle fb nin uzerindeki anadolu baskisi dagilmis azalmisti

bu sene halen iddia ediyorum fb daha risktir diger takimlar icin
Yalnız bunların 100 yıl şampiyonluklarında çok pis işler döndü.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Geri
Üst Alt