Serhan Altuğ
Tecrübeli Üye
- 1 Mayıs 2012
- 6.670
- 1.289
- 1.298
Fener döve döve alır muhtemelen bu maçı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
maç cumartesi ise tek geçişlik kartını cuma günü de alabilirsin@osman
seninle gorusmemizin cesaretle ne gibi bir iliskisi var ? Dusman miyiz
eger kadikoyde olacaksan biz de bu tek gecislik kart icin erkenden gidecegiz (fb passoligi cumaya dek gelmez , GS passoligi ile de girmek istemiyorum stadyuma) , dilersen elbette gorusebiliriz , sadece sen degil , kim gelmek tanismak gorusmek isterse samimiyetle basimizin uzerinde yeri var
anlattigim konulara gelince , ben yasamis oldugum bir seyi paylastigimda alayci sekilde sanki boyle bir sey olmamis imasiyla verilen cevaplara karsi yine gercek , zerre yalan icermeyen seyleri daha da anlatmaya basliyorum
alayci yaklasimlara karsi sinirlenen kufur kiyamet itham gibi yontemlere basvurmayan , bu tip yollarla cevap veren birisiyimdir .
maç cumartesi ise tek geçişlik kartını cuma günü de alabilirsin
Yiğit Karagöz mü bu?
Aferin dombili, dürüst ol böyle.Benim. Bizim maç basliginada yorum yapıp gidicem. Emrah abiyle konuscam yazcam.
bitti mi yorumlarin kardesBenim. Bizim maç basliginada yorum yapıp gidicem. Emrah abiyle konuscam yazcam.
Yalnız bunların 100 yıl şampiyonluklarında çok pis işler döndü.Fb son 10 senede acik ara en nefret edilen takimdi , oyuncusundan seyircisine laubali ve kendini dev aynasinda goren tarzlari sebebiyle diyebiliriz buna
fakat isin garibi arkasi bos olarak bu iddiadaydilar , son 8 senedir sampiyonlar ligine gidemeyen , avrupaya bir giden bir men olan , sikeci damgasi yemis bir camia , ezeli rakibinden daha cok sampiyon olmamis , kadikoyun gobegindeki stadyumda cogu zaman seyirci ortalamasi bizden bile dusuk bir camia
ama biz kendimizi hancerledikten sonra palazlanan bjk malesef diyorum fb nin bu antipatikligini kendi uzerine cekti , bu da fb nin algisini yumusatti ve avantaj sagladi . Bu sene biraz 2003-2004 senesine benziyor
o donemde biz terim hagi olimpiyat stadi derken cok gerideydik , bjk aynen bu sene oldugu gibi fb ye cift haneli puan farklari atmisti ama yuzuncu yil abartilari ve gormemislikleri sebebiyle fb nin uzerindeki anadolu baskisi dagilmis azalmisti
bu sene halen iddia ediyorum fb daha risktir diger takimlar icin