16/17 H:13 | Fenerbahçe 0-0 Beşiktaş | MS | 3 Aralık

Malesef passoligi cogu noktada savundum ama bu gibi durumlarda hep parasini odedigimiz eski karti iptal etmek zorunda kalip ,hem de baska bir passolige 37 lira para oduyoruz . ve isin komigi ikisi de kendi takimim degil

yeni basvurularla ugrasmasi , telefonla eskisini iptal etmesi de ayri skandal ... fener - bjk macina gidebilmek icin GS li olmak yetmiyor , once bjk li olmadigini , sonra fb karti ile gostermelik fb li oldugunu filan kanitlattiriyor kendince passolig

rahatsiz edici

Yıl 2011 karayip aciklarindayiz yeni demir atmisiz... işte ben bikac sarışın hatun falan yılbaşından 1-2 gün öncesi falan...
Aradan yarım saat- 1 saat geçti biri bağırıyor denizden danyaaal danyaaaaal.... karayiplerin ortasında ultra lüks motor yachtimin arkasından...

çıktım baktım tabi, kim?
Cem boyner.
Aaa napiyosun gel bilmem ne falan derken dedim ki;
Ee nerden şey yaptın (tanıdın)
Verdiği cevap çok özel ve güzeldi....

--+++ karayiplerin ortasında ultra lüks motor yatta, bu kadar büyük Galatasaray bayrağını senden başka kimse taşıyamaz dedi...
Gururlan dim...

Buda boyle bir animdir.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu hikaye dogruysa ben de bir tane anlatayim , benziyor.

2000 agustosunda st gallen i sikintili bir mactan sonra 2-1 ve 2-2 ile eledikten sonra vizemin de olmasi hevesiyle nice e uctum . acropol konferans merkezinin orada bir otele yerlestim ve vakit kaybetmeden trenle monaco ya gectim .

monaco limaninda o donem kahraman sadikoglu tarafindan kiralanmis olan savaronayi gordum , kendisi ve izzettin dogan da disarida sohbetteydi .. yine mac icin gelmis olan 3-4 arkadasla beraber o muthis yatin icerisini bize gezdirdi , ataturk suitinde resimler filan cektik , harika bir animdir

Rihanna ile aramda geçenleri anlatmamı ister misiniz ? Likeları görelim.

Madem anlattınız

Burak yılmazı sevdigim herkes tarafından bilinir ama neden sevdigim pek bilinmez. Buragın bizim takıma gelmesi konusunda katkım büyüktür. Buragın spartak moskovaya transfer olacagı sıra abdurrahim bey birgün beni aramış o sıra arkadaşlarla brunchtaydık ama abdurrahim beyle aramızda çok iş ortaklıgı oldugu icin acmak zorundaydım benden özel ucagımın musait olup olmadıgını sordu. Benimde ne kadar büyük bir gsli oldugumu bilen bilir.O gün özel ucagımı abdurrahim beye tahsis ettim burak yılmazı moskovadan kamptan kacırıp gsmize getirdi.

Bu hikaye dogruysa ben de bir tane anlatayim , benziyor.

2000 agustosunda st gallen i sikintili bir mactan sonra 2-1 ve 2-2 ile eledikten sonra vizemin de olmasi hevesiyle nice e uctum . acropol konferans merkezinin orada bir otele yerlestim ve vakit kaybetmeden trenle monaco ya gectim .

monaco limaninda o donem kahraman sadikoglu tarafindan kiralanmis olan savaronayi gordum , kendisi ve izzettin dogan da disarida sohbetteydi .. yine mac icin gelmis olan 3-4 arkadasla beraber o muthis yatin icerisini bize gezdirdi , ataturk suitinde resimler filan cektik , harika bir animdir

Marseille limanına da bekleriz Sinan bey.

Bu suistimallerin anlami benim yalan soyledigimi ima etmek mi ? Komik eger amac buysa cunku size anlattiklarimin hic birisinde bir yalan olmadigi gibi abartma dahi yoktur.

Malesef

Sinan bey doğru diyor arkadaşlar.
Konumuz dışına fazla cikmisiz başka bir konuda bu sohbetlerimizi gerçekleştirebiliriz. Konuyu sulandirmayalim. Rica ediyorum totodan hikaye uydurmayalim.

Sinan bey aciklamis hikayesinde abarti veya yalan yok mus

Ama kendi gorusum hayal urunu bir hikayeden ibarettir. Ingilizcesini yazayim benimde bir havam olsun "Fiction" diyelim buna :D :D

Marseille limanına da bekleriz Sinan bey.

Marsilyaya arkadaslarim oraya ucarak gorduler ispanya maci oncesi . Ben ise paristen ilk maci izleyerek nice e uctum , cannes , monaco , st tropez i gezdik fakat marsilyaya gitmedim

bu fener - bjk maci gercekten bize son sans . hakikaten eger bu mac sonrasi kasimpasayi yenersek "biz de buradayiz" deriz

yok yine puan kaybi olursa , artik bursaya osmanliya akhisara "bak sizin onunuzdeyiz hee" deriz ancak ... cidden kritik bir haftadayiz

beraberlik iyidir, ama fener çirkeflik yaparak kazanacaktır

Bu suistimallerin anlami benim yalan soyledigimi ima etmek mi ? Komik eger amac buysa cunku size anlattiklarimin hic birisinde bir yalan olmadigi gibi abartma dahi yoktur.

Malesef
Sizi bilen biliyor Sinan bey. Az çok bende tanidigimi dusunuyorum. Bakmayın siz arkadaşlara mubalağa yapıyor onlar biraz.

Ben macin berabere biteceğini dusunuyorum
Ki en yararlısida o olur.

Malesef

Sikinti soylediginizin dogruluguyla alakali degil sinan bey. Sikinti neden bunlari soylediginizle alakali.

Ben sonradan gormelige bagliyorum. Tasiyamiyorsunuz belli.

Geri
Üst Alt