Kemal Özbaş
Ulubatlı Souness
- 8 Eylül 2009
- 31.255
- 8.839
- 2.518
Gollu beraberlik. 3-3
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rihanna ile aramda geçenleri anlatmamı ister misiniz ? Likeları görelim.
Bazilarinin hayal ettigi hayati yasamakla mesguluz reyiz ,bosver olumsuz yorumlari
Forumun zenginleri olarak Amsterdam'da steaqhouse adli mekanda aksam Yemegi programi yapalim
Ne dersiniz
Sergen kardesim bu davete icabet edecektirForumun zenginleri olarak Amsterdam'da steaqhouse adli mekanda aksam Yemegi programi yapalim
Ne dersiniz
Neden Amsterdam r'taş? Neyin peşindesin?
maç günü boğanın orada buluşalım. cesaretin var mı?dostlarla biletleri aldik , futbol keyfine kadikoydeyiz bu cumartesi ,oradan da haliyle nisantasinda luks bir aksam yemegi ve devaminda seviyeli bir bar ortami planladik
oportunist olmak gerekirse 4 puan basaksehir bjk macindan cebe koyduk , onumuzde biz buyuklerle oynamaya baslamadan bir fb bjk , bir de fb basaksehir maci var
4 puanin uzerine minimum 6 , maksimum 8 yani toplam 10-12 arasi puan bir kazanimimiz olacak bu surecte , takima acikcasi cok guvenmiyorum , fakat bu son firsat
iyi degerlendirirsek ucurumun kenarindan doner takibe devam ederiz , bu kez de bunu kacirirsak bu sezon da basaksehirli oluruz gibi duruyor
Isin ciddiyetine donelim . size bir bilgi verecegim ,gecen sene basima gelmisti , dun de oldu , bir gun lazim olabilir .. passolig ile alakali
fb tribunune bilet almaya calistigimda , aktif bir bjk passoligim vardi , fb passoligi bilet tanimlamak icin sart, fb passoligi cikartmaya engel yok ,fakat satin alinan bileti bjk passoligi varsa fb passoligine tanimlatmiyor
telefonla arayip bjk passoligi iptal ettirdim , ancak o zaman kabul etti
gecen yil da vodafone arenanin acilisa gitmek icin 3 maclik kombine almistim , sonra osmanli ve kayseri maclarinin biletlerini devrettim isteyenlere ... fakat sonra bir akli evvel arkadas gitti osmanlispor tarafindan bilet almis , bana gondermek istemisti , olmamisti
yani yarin obur gun deplasman yaparsaniz GS passoliginiz varsa ,olur da evsahibi takimin tribunune gitmek isterseniz bu sorunla karsilacaksiniz
isin kotusu bu 5 gunde muhtemelen bu fb passoligi teslim edilmez , benim gibi adam siraya girip tek gecislik kart alacak ... tam sacmalik ama artik karar verdik dostlarla gidecegiz