16/17 H:13 | Fenerbahçe 0-0 Beşiktaş | MS | 3 Aralık

Bende skor yazayım 1-1 biter bence.
Fenerin maksimum 2 yiyeceğini dusunuyorum ki o da zor. Defans hattı sağlam.
Son 7 maç 23 gol atıp 3 gol yemişler. İyi istatistik. ?

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zevkli bir maç olacaktır ama orası kesin.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fenerbahçe kazanır, bizim için en iyi sonuç beraberlik.

kavgalı gürültülü küfürlü bol kırmızı kartlı bir derbi olur umarım.

Bazilarinin hayal ettigi hayati yasamakla mesguluz reyiz ,bosver olumsuz yorumlari

Bunlar daha buzdagının görünen kısmı serkancıgım @Emrah Yıldırım ın mavi jeans cekime gidip barbarayla yüz yüze görüşünce alişanın cagla sikel memesini gördügünde verdigi tepkinin aynısını verdigini hatırlıyorum. Ama herşeyide burda anlatamayız

Fener BJK'nin eline verir topu oynatır oynatır 3 kere gelir 2 gol atar kazanır

bjk tokatlar en kötü beraberlik bjk bizim gibi kız gibi oynamıyor orada ha onlarda uzun zamandır kazanamıyor ama pozisyonları değerlendiremedikleri için oluyor çoğu kez futbol anlamında ezildikleri için değil

Beraberlik yahut fenev galibiyeti bizim isimize gelir.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Forumun zenginleri olarak Amsterdam'da steaqhouse adli mekanda aksam Yemegi programi yapalim

Ne dersiniz

feride-vazelin-100.jpg

Brüksel önerisinde bulunmak isterdim ama orasi da terör yuvasi

Zengin kardeslerimizin Canlarina gelecegine g.tlerine gelsin

Bjk hicbir sey oynamiyor, medyanin gazi tamamiyla. Fb daha formda son donemde, ayrica Sow faktoru de var. Yine golunu atacaktir. Banko 1.

dostlarla biletleri aldik , futbol keyfine kadikoydeyiz bu cumartesi ,oradan da haliyle nisantasinda luks bir aksam yemegi ve devaminda seviyeli bir bar ortami planladik

oportunist olmak gerekirse 4 puan basaksehir bjk macindan cebe koyduk , onumuzde biz buyuklerle oynamaya baslamadan bir fb bjk , bir de fb basaksehir maci var

4 puanin uzerine minimum 6 , maksimum 8 yani toplam 10-12 arasi puan bir kazanimimiz olacak bu surecte , takima acikcasi cok guvenmiyorum , fakat bu son firsat

iyi degerlendirirsek ucurumun kenarindan doner takibe devam ederiz , bu kez de bunu kacirirsak bu sezon da basaksehirli oluruz gibi duruyor
maç günü boğanın orada buluşalım. cesaretin var mı?

Isin ciddiyetine donelim . size bir bilgi verecegim ,gecen sene basima gelmisti , dun de oldu , bir gun lazim olabilir .. passolig ile alakali

fb tribunune bilet almaya calistigimda , aktif bir bjk passoligim vardi , fb passoligi bilet tanimlamak icin sart, fb passoligi cikartmaya engel yok ,fakat satin alinan bileti bjk passoligi varsa fb passoligine tanimlatmiyor

telefonla arayip bjk passoligi iptal ettirdim , ancak o zaman kabul etti

gecen yil da vodafone arenanin acilisa gitmek icin 3 maclik kombine almistim , sonra osmanli ve kayseri maclarinin biletlerini devrettim isteyenlere ... fakat sonra bir akli evvel arkadas gitti osmanlispor tarafindan bilet almis , bana gondermek istemisti , olmamisti

yani yarin obur gun deplasman yaparsaniz GS passoliginiz varsa ,olur da evsahibi takimin tribunune gitmek isterseniz bu sorunla karsilacaksiniz

isin kotusu bu 5 gunde muhtemelen bu fb passoligi teslim edilmez , benim gibi adam siraya girip tek gecislik kart alacak ... tam sacmalik ama artik karar verdik dostlarla gidecegiz

Sana tek bir soru soruyorum. Kac paralik adamsin?

Geri
Üst Alt